لیستهای کتاب رضا درگاهی فر لیست منتشر کرد. تكامل و فرگشت 66 کتاب نظريه تكامل و فلسفه تكامل 0 4 رضا درگاهی فر لیست منتشر کرد. فلسفه کاربردی 40 کتاب مدتی است به فلسفه کاربردی بیشتر فکر می کنم. برخی فلسفه عملی practical philosophy را غیر از فلسفه کاربردی applied philosophy می دانند. شاید برآیند نظرات این باشد که فلسفه یا حکمت عملی همان مسائل نظری است درباره عمل و امور عملی، اما فلسفه کاربردی واقعا سر صحنه عمل و عینیت است، هم تحلیل و تبیین می کند هم توصیه. تا جایی که آشنا هستم به این فهرست خواهم افزود و آن را تکمیل خواهم کرد. ان شاالله. از دوستان تقاضا دارم مرا در تکمیل کمک کنند. آی دی من در ایتا: @Dargahifar_reza 6 20 رضا درگاهی فر لیست منتشر کرد. مشاوره فلسفی 13 کتاب مشاوره فلسفی رویکرد و شیوه ای نسبتا جدید به مشاوره برای حل مشکلات و نابسامانی ها و ناراحتی های روانی و فکری است، بر این مبنا که گاه مسائل روانی ریسه در افکار و باورها دارند و با اصلاح و بهسازی آنها مشکل می تواند برطرف شود. این فهرست در حال تکمیل است. 3 12 رضا درگاهی فر لیست منتشر کرد. تاریخ اسلام در قالب رمان و داستان 79 کتاب تاریخ اسلام و اهل بیت و اصحاب ایشان در قالب داستان و رمان اين فهرست در حال تكميل است. ممنون مي شوم دوستان كتابهايي از اين دست را كه در فهرست من هنوز نيست، به من معرفي كنند. 15 113 رضا درگاهی فر لیست منتشر کرد. خوانده شده های 1402 16 کتاب به روز رسانی می شود 0 12 رضا درگاهی فر لیست منتشر کرد. علوم انسانی اسلامی 54 کتاب درباره علوم انسانی اسلامی 8 19 رضا درگاهی فر لیست منتشر کرد. فلسفه برای کودکان (فبک) 85 کتاب فلسفه برای کودکان 1 14 رضا درگاهی فر لیست منتشر کرد. قدرت 12 کتاب مفهوم سیاسی و بین المللی قدرت 0 1 رضا درگاهی فر لیست منتشر کرد. دشتکی ها 5 کتاب صدرالدین و غیاث الدین دشتکی از فیلسوفان دوره شیراز 0 4 رضا درگاهی فر لیست منتشر کرد. هوش مصنوعی 37 کتاب هوش مصنوعی و مباحث پیرامونش 0 4 رضا درگاهی فر لیست منتشر کرد. تاریخ ایران در قالب رمان و داستان 90 کتاب بازگویی هنرمندانه تاریخ ایران، به ویژه تاریخ معاصر، در قالب داستان و رمان 3 55 رضا درگاهی فر لیست منتشر کرد. درباره میرداماد و حکمت یمانی 25 کتاب درباره فلسفه میرداماد و آثارش 6 16 رضا درگاهی فر لیست منتشر کرد. فلسفه فلسفه 36 کتاب كتابهايي درباره فلسفه (فرافلسفه - متافلسفه - فلسفه فلسفه) 0 17 رضا درگاهی فر لیست منتشر کرد. جبر و اختیار 100 کتاب جبر و اختيار، قضا و قدر 3 10 رضا درگاهی فر لیست منتشر کرد. خط شکسته 28 کتاب خوشنویسی، خط شکسته نستعلیق خطی بسیار زیبا و دلکش، و فوق العاده پرانعطاف با امکان ترکیبات فراوان. البته گاه خواندنش برای ناآشنایان سخت است. 0 10 رضا درگاهی فر لیست منتشر کرد. خط معلی 9 کتاب خوشنویسی، آموزش خط معلی 2 9 رضا درگاهی فر لیست منتشر کرد. استاد علی امینی نژاد 12 کتاب آثار استاد علی امینی نژاد، استاد حکمت اسلامی در حوزه علمیه 0 16 رضا درگاهی فر لیست منتشر کرد. استاد غلامرضا فیاضی 24 کتاب درباره انديشه هاي استاد غلامرضا فیاضی 0 7 رضا درگاهی فر لیست منتشر کرد. عاشورا 100 کتاب درباره عاشورا 0 16 رضا درگاهی فر لیست منتشر کرد. جلال الدین دوانی 9 کتاب دواني از فیلسوفان و متکلمان دوره شیراز 0 4