نظرها (2) رضا درگاهی فر 1404/6/2 نظریه ذهن 15 کتاب نظریه ذهن (Theory of Mind) توانایی شناختی برای درک حالات ذهنی، باورها، عواطف و نیات دیگران است که به ما امکان میدهد رفتار آنها را پیشبینی و درک کنیم و تعاملات اجتماعی موفقی داشته باشیم. این توانایی در طول رشد کودکی شکل میگیرد و نقص در آن میتواند منجر به اختلالات اجتماعی در افرادی مانند مبتلایان به اوتیسم و ADHD شود. 5.5k 2 105 (0/1000) نظرات برهان علیمحمدی 1404/6/7 درود و ارادت جناب درگاهی فر؛ تشکر از پیشنهادت مفید حضرتعالی. حیطه علوم اعصاب شناختی محسوب میشه؟ 0 رضا درگاهی فر 1404/6/7 درود بر شما. سپاس از توجهتان. علوم اعصاب شناختی هم حتما در این حوزه ورود دارد، اما متعلق به قلمرو عمومی روان شناسی است. 0
برهان علیمحمدی
1404/6/7