لیستهای کتاب مریم شفیق لیست منتشر کرد. 2 روز پیش داستان های شیرین و دلچسب 4 کتاب لذتی مشابه نشستن کنار بخاری و نوشیدن یک فنجان چای داغ حین تماشای بارش برف از پنجره... . 0 2 مریم شفیق لیست منتشر کرد. 7 روز پیش داستانهای روایتگر تاریخ 5 کتاب یکی از جالب ترین و پر محتوا ترین سبک های داستانی، داستان هاییست که واقعه یا بخشی از تاریخ را روایت می کنند. البته چنین کتبی همیشه به طور دقیق قابل اطمینان و نقل قول نیستند ولی یک دید کلی از موضوع تاریخی مورد بحث ارائه داده و ضمناً خواننده را برای مطالعهی تاریخ غیر داستانی و حقیقی آن دوره، مشتاق تر می کنند. از فواید مطالعهی تاریخ هم که هر چه بگوییم، کم گفتهایم... . 2 74 مریم شفیق لیست منتشر کرد. 1404/4/19 یارانِ نامهربانِ من 4 کتاب اگر قرار باشه به فرمایش پیامبر اکرم در انتخاب دوست عمل کنیم، دوستی با هیچ یک از کتاب های این لیست رو توصیه نمی کنم! هر کدوم به دلیلی مسموم هستند : * یکی، شخصیت اصلی خبیث و حرمت شکنش تحت تاثیر تبلیغات تبدیل به اسطورهی شجاعت و جسارت شده! * یکی، روان سالمتون رو بیمار می کنه. * یکی، جایزه می بره تا سبک زندگی آلوده و نفرت آورش عادی سازی و توجیه بشه. * یکی، بی بند و باری محض رو به حساب عشق میذاره و مورد تحسین قرار می گیره. و ... 0 1 مریم شفیق لیست منتشر کرد. 1404/4/17 با این کتاب ها، شروع نکنید! 4 کتاب هر کتابی برای آشنایی با یک نویسنده مناسب نیست! معمولاً آثار نویسندگان، در یک سطح نمی باشد بنابراین بهتر است برای آشنایی مطلوب تر سراغ آثار ضعیف یا بیش از حد طولانی و ... نویسندهی مورد نظر نرویم. 0 2 مریم شفیق لیست منتشر کرد. 1404/4/14 بخوانید تا بیشتر بدانید و بهتر بشناسید! 5 کتاب گاهی عموم، شخص بزرگی را به درستی نمی شناسند یا برعکس، فرد نادرستی را بزرگ می دانند. گاهی، جایی را مدینهی فاضله تصور می کنند و گاهی از یک واقعهی تاریخی اطلاعات دقیقی ندارند یا در مورد مسائل دینی دچار ابهام هستند... . کتاب های این لیست، به من کمک کرده تا پاسخی برای سوال هایم را دریافت کرده یا برخی موارد مبهم را برطرف کنم. امیدوارم به شما هم کمک کند. 0 0 مریم شفیق لیست منتشر کرد. 1404/4/12 صرفاً جهت سرگرمی 5 کتاب گاهی اوقات؛ وسط فشار های شدید زندگی، انسان نیاز به کتابی کاملاً مفرح پیدا میکنه... کتابی با اتفاقات سبک و خنده دار که نه معنای عمیقی داشته باشه و نه حتی چیز خاصی برای یاد دادن. فقط محیط شاد و رنگارنگی رو ارائه بده که بشه بدون درگیر شدن، ازش گذشت و خوش بود. توجه : اگه ؛ حتی در اوج خستگی، تحمل کتاب بدون پیام ندارید و از غیر جدی مطرح شدن مسائل جدی لذتی نمی برید، این لیست مناسب شما نیست! 4 51 مریم شفیق لیست منتشر کرد. 1404/4/11 درس زندگی در قالب داستانی فوق العاده 7 کتاب خواندن کتاب خوب، مثل داشتن دوست خوب نعمتیست. نویسندگانی که قادرند درس های زندگی، مفاهیم اخلاقی و ارزش های انسانی را در قالب داستان هایی زیبا و خواندنی به نمایش بگذارند، بهترین دوستان را ارائه می دهند. 0 3 مریم شفیق لیست منتشر کرد. 1404/4/10 بهترین کتاب های جنایی که خواندهام! 15 کتاب کتاب های خوب در ژانر جنایی، از همان کتاب هایی هستند که هم سرگرم کننده و چالش برانگیزند و هم درس زندگی می دهند. بخصوص کتاب های ملکهی جنایت که علاوه بر خلاقیت فوق العاده، دیدگاه بسیار صحیح، انسانی و حتی دینی نسبت به مسئله ی قتل ارائه می دهند. 0 2 مریم شفیق لیست منتشر کرد. 1404/4/10 کتاب های خوب برای کودک و نوجوان خوب 18 کتاب اغلب کتب حوزه ی کودک و نوجوان که در سال های اخیر منتشر شده، بیشتر به کتاب های بزرگسالی شبیه است که آنقدر محتوا و پیچیدگی نداشته تا در رده ی سنی خودش قرار بگیرد. کتاب های این لیست، داستان های سالم، شاد، جذاب و آموزنده است که هم متناسب با خلقیات افراد کم سن بوده و هم بزرگسالان را به یاد دوران کودکی و نوجوانی خودشان می اندازد. 0 0 مریم شفیق لیست منتشر کرد. 1404/4/9 با این کتاب ها، شروع کنید! 8 کتاب برای شناخت اولیهی یک نویسنده بهتره با برخی آثار خاصش شروع کنیم : آثاری که تصویر نسبتاً کاملی از سبک و طرز فکر نویسندهی مورد نظر ارائه بده و در عین حال آنقدر جالب و خواندنی باشه که در صورت پسندیدن، خواننده به خواندن سایر آثارش تمایل پیدا کنه. 0 2