نظرها (2) مریم شفیق 7 روز پیش داستانهای روایتگر تاریخ 5 کتاب یکی از جالب ترین و پر محتوا ترین سبک های داستانی، داستان هاییست که واقعه یا بخشی از تاریخ را روایت می کنند. البته چنین کتبی همیشه به طور دقیق قابل اطمینان و نقل قول نیستند ولی یک دید کلی از موضوع تاریخی مورد بحث ارائه داده و ضمناً خواننده را برای مطالعهی تاریخ غیر داستانی و حقیقی آن دوره، مشتاق تر می کنند. از فواید مطالعهی تاریخ هم که هر چه بگوییم، کم گفتهایم... . 2.4k 2 74 (0/1000) نظرات سینا معروف 2 روز پیش خیلی خوبه. چون معیار دقیق انتخاب شما رو نمیدونم، کتاب «جادههای آبی سرخ» نادر ابراهیمی رو هم پیشنهاد میکنم، بررسی بفرمایید. 1 مریم شفیق 2 روز پیش ممنون از پیشنهادتون! هنوز این کتاب رو نخوندم ولی اگه خوندم، حتماً بررسی میکنم. 0
سینا معروف