لیستهای کتاب آزاده شریفی لیست منتشر کرد. تولید محتوا 6 کتاب دارم بهشان تولید محتوا درس میدهم. آموختههای خودم از برندینگ و مارکتینگ و تجربههایم در نگارش خلاق. در تلاش برای احیای جنبه هنری و ادبی تولید محتوا و ستیز با کاسبان و دلالان کلمات. 0 64 آزاده شریفی لیست منتشر کرد. المپیاد ادبی 25 کتاب در این لیست کتابهایی رو فهرست میکنم که مطالعهش برای مرحله اول و دوم المپیاد ادبی مفیده. طبعاً منظورم کتاب و شرحه نه متون نظم و نثر. 0 66 آزاده شریفی لیست منتشر کرد. معلم نگارش بودن 11 کتاب اینجا کتابهایی رو پیشنهاد میدم که به عنوان معلم نگارش در این سالها بهم کمک کردند 8 96