لیستهای کتاب نشر باژ لیست منتشر کرد. 1404/5/19 - 13:34 ✦ ادبيات تاليفی✦ 19 کتاب قصههايی از دل سرزمين ما، ايران! وحشتی برخاسته از افسانهها و خرافات ايرانی تا پيشبينی آينده كشورمون! اينبار داستانهای فانتزی، علمیتخيلی و وحشت رو با قلم نويسندگان ايرانی بخون! 5 27 fatemeh لیست منتشر کرد. 1404/5/14 - 08:23 کتابهای خونده شده 1404 10 کتاب این کتابارو من امسال خوندم📖📚 قراره بهشون اضافه بشه بازم 2 3 солнце⋆ لیست منتشر کرد. 1404/2/18 - 23:26 کتاب های ایرانی(۲)؛ 53 کتاب شاید با کمی تاخیر؛ اما سال جدید سال شروع چیز های جدید است.پس امسال به خودمان قول بدهیم که بیشتر از ادبیات کشور خودمان کتاب بخوانیم و آستین هایمان را بالا بزنیم برای نقد کردنشان،زیرا که هر انتقاد مفید باعث رشد ما در این عرصه می شود. پی نوشت:شما چه کتاب های دیگه میشناسید؟این پایین بهم معرفی کنید.☄️🎀 11 56 امیرمهدی دماوندی لیست منتشر کرد. 1403/5/26 - 15:15 بهترین کتاب های تالیفی 5 کتاب این لیست معمولی نیست.قرار است عاشق کتابهایش شوید.کافی است یکدفعه به من اعتماد کنید و یک کتاب از این لیست بخرید تا بقیه کتاب های این لیست هم به خرید های شما اضافه شود. 0 3 هستی لیست منتشر کرد. 1403/4/22 - 23:53 حمایت از کتاب ایرانی! 27 کتاب بزرگ کردن آثار غیر ایرانی را بس کنید! نگاهی به آثار خودمان داشته باشید... کتابها رو مطالعه کنید؛ تنها مطالعه کنید! حتی اگر خوشتان نیامد، باز هم با نقد کردن کتاب به نویسنده کمک میکنید! - شما هم کتابهای خوب ایرانی را به ما معرفی کنید. #حمایت_از_کتاب_ایرانی 42 310 Hana لیست منتشر کرد. 1403/4/16 - 02:23 بهترین کتابای تالیفی 3 کتاب لیست سه تا از بهترین کتابای تالیفی نوشته شده!! 5 7