لیستهای کتاب امیرعلی لیست منتشر کرد. 4 روز پیش بهترین های ادبیات ایران 24 کتاب این لیست رو به کسایی پیشنهاد میکنم که بیشتر توجه شون به ادبیات کشور های دیگه اس که صد البته که ادبیات کشور های دیگه هم غنی هست اما باید به ادبیات خودمون هم توجه کنیم البته که این لیست کم و کاستی هایی خواهد داشت 0 0 mahtab لیست منتشر کرد. 1404/4/21 کتابهایی از نویسندههای زن ایرانی 16 کتاب این کتابها، زناند. نه فقط به خاطر نویسندهشان، بلکه بهخاطر چیزی در جانشان که فقط زنها میفهمند. 0 2 tarisha لیست منتشر کرد. 1404/4/6 کتاب در تابستان خوانی. 37 کتاب این چالش رو برای خودم گذاشتم تا مطالعه ای فشرده داشته باشم و از تابستان رو مفید بگذرونم 0 8 ستاره لیست منتشر کرد. 1404/1/28 براي خريدن... 22 کتاب قبول داريد كه كتاب خريدن از كتاب خواندن كاملا سوا است و عشق و نياز خود را میطلبد؟ پ ن : ليستي كاملا شخصي 0 4 لیلی بهشتی لیست منتشر کرد. 1402/2/17 داستانهای غیررئال معاصر فارسی 11 کتاب شماری از داستانهای شناختهشدهای که از واقعیت فراتر رفتهاند و به نوعی سورئالیسم یا رئالیسم جادویی نزدیک شدهاند. (یا اگر عزاداران بیل، ملکوت، بوف کور آثار موردعلاقهتان بودهاند این کتابها را هم بخوانید.) 0 11 مهتاب تیموری لیست منتشر کرد. 1401/4/22 خوانده شده های 1399 53 کتاب کتابهای خوانده شده از مرداد 1399 0 28