لیستهای کتاب فاطمهزهرا؛ لیست منتشر کرد. 1403/6/19 ناراحتی؟ بیا بیشتر گریه کنیم... 12 کتاب کتابای غمگین و تاثیر گذار (:🪄 تقریبا همه کتاب ها تو یه ژانرن پس اگه از یکیشون هم خوشتون اومده بقیه رو بهتون پیشنهاد میکنم🤍- 0 18 مهری خانم 🩶 لیست منتشر کرد. 1403/4/10 بیا باهم گریه کنیم:)... 16 کتاب این کتاب ها باعث میشن اشک شما سرازیر بشن...البته بیشتر هم هستن ولی من فقط همین تعداد رو به یاد داشتم:)♡ 9 78 سهیلا صادقی لیست منتشر کرد. 1403/3/30 چالش ۳۲حرف ۳۲ کتاب📚 30 کتاب چند وقت پیش یه لیست توی بهخوان با همین عنوان دیدم که یه دوستی عنوان کرده بود دوست داره این چالش رو انجام بده و از همون روز که این ایده رو دیدم تصمیم گرفتم لیست خودم رو درست کنم و شروع کنم به انجام دادن این چالش😅 توضیحات:در این چالش باید به ترتیب حروف الفبا کتاب بخونیم👀 پ.ن۱: از بین کتابهای این لیست، شماره ۲، ۳، ۲۲ و ۲۵ رو پیشنهاد میکنم حتما بخونید☄ پ.ن۲:اگر به یوگا علاقه دارید شماره ۱۰ رو بخونید، برای شروع عالیه🧘♀️ پ.ن۳: اگر به جستار علاقه دارین شماره ۲۱ رو بخونید📷 4 18 ریحــ🌙ـانہ جنتی لیست منتشر کرد. 1402/10/7 بهترین رمانهای نشر میلکان 10 کتاب رمانهای جذابی که در انتشارات خوب میلکان ترجمه و چاپ شدن :) 0 15 غزلِ فرار کرده از دفترِ حافظ✨. لیست منتشر کرد. 1402/7/3 عاشقانه با چاشنی غم.. 4 کتاب ولی این کتابها حتی غمشون هم قشنگه 🥲>>> 1 29 فاطمهزهرا؛ لیست منتشر کرد. 1402/5/11 رمان های مناسب نوجوون ها 10 کتاب نوجوون های بین ۱۵ تا ۱۹ بخونید و لذت ببرید (: 0 45 Bokitanik لیست منتشر کرد. 1402/1/25 رمان عاشقانه برای نوجوان ها 10 کتاب رمان عاشقانه برای نوجوان ها 1 17