لیستهای کتاب یسنا اسحاق پور لیست منتشر کرد. 6 روز پیش کتاب های ۱۴۰۴ 32 کتاب لیست کتاب هایی که از اول ۱۴۰۴ به بعد خوندم(به ترتیب)👀 (لیست آپدیت میشه) توضیح ماه به ماه: ۱-فروردین: از شماره ی یک تا ۷ (۷ کتاب) ۲-اردیبهشت: از شماره ی ۸ تا ۱۵ (۸ کتاب) ۳-خرداد: از شماره ی ۱۶ تا ۲۵ (۱۰ کتاب) ۴-تیر: از شماره ی ۲۶ تا 0 0 نهال لیست منتشر کرد. 1404/3/18 کتاب های جنایی 16 کتاب کتاب جنایی-معمایی میخواستین؟؟خدمت شما🍀♥️ 0 7 Kimia لیست منتشر کرد. 1404/2/25 کتابای 1404💫 16 کتاب سلام این لیست کتابایی که من تو سال 1404 خوندم⭐️ 0 0 Kimia لیست منتشر کرد. 1404/1/24 جنایی هایی که خوندم(و ژانر دارک)🔪🍷 7 کتاب شامل کتاب هایی جنایی و دارکی که من بهشون امتیاز بالای 3 میدم(این لیست آپدیت میشه) 0 4 ملیحه سادات حق خواه لیست منتشر کرد. 1402/1/24 معمایی هیجانیهای پیشنهادی 16 کتاب کتابهایی که از ژانرهای جنایی، معمایی و تریلر(هیجانی) خونده ام و به بقیه هم پیشنهاد میکنم👌🏻 (درحال به روز رسانی) پ.ن: در مورد بعضی از کتابها ترجمه ای که من خوندم توی این لیست نمیاد🤷🏻♀️ 12 75