لیستهای کتاب زینب حلما ایزدپناه لیست منتشر کرد. 1404/6/5 کتاب های مورد علاقه من از نشر هوپا 13 کتاب این های هستند که از نشر هوپا بودند و من خیلی دوستشان داشتم 0 0 نیایش نجم الدینی لیست منتشر کرد. 1404/5/29 لیست ۲۰ جلدی کتاب تام گیتس 25 کتاب یک مجموعه ۲۰ جلدی است که با طنز و نقاشیهای جذاب، ماجراهای یک پسر نوجوان به نام تام گیتس را روایت میکند. این مجموعه برای کودکان و نوجوانان بین ۸ تا ۱۲ سال طراحی شده و به دلیل لحن ساده و جذاب، نقاشیهای خندهدار و لیستهای شخصی تام، تجربهای بصری و تعاملی را برای خواننده رقم میزند 0 4 غزل رنجبر لیست منتشر کرد. 1404/5/27 تام گیتس 25 کتاب تام گیتس نام مجموعه کتابی است که توسط لیز پیشون نوشته شدهاست. اولین کتاب از این مجموعه، در سال ۲۰۱۱ منتشر شد و برنده جایزه خندهدار رولددال، جایزه کتاب کودک خانه قرمز و جایزه کتاب کودک واتراستونز شد. این کتاب یک مجموعهٔ ۲۰ جلدی است. 0 3 علیرضا لیست منتشر کرد. 1404/5/21 لیست خرید 28 کتاب ۲۸کتاب 0 1 علی خندان لیست منتشر کرد. 1404/5/7 هوپا 93 کتاب ما جرا جویی طنز هوپایی 0 7 Arad solati لیست منتشر کرد. 1404/5/3 مجموعه مناسب ۹ تا ۱۴ سال 19 کتاب خوب شاید یکم برای ۱۴ سال کوچیک باشه این داستان ها ولی خوب من تا الان که ۱۳ سالمه میخونمشون و معرکه ست و اره دیگه بخونید 0 3 N_reader لیست منتشر کرد. 1404/4/29 کتاب خوانیم با چه چیز هایی شروع شد؟! 29 کتاب اولین کتاب هایی که خواندم و کمکم کتاب خور شدم:) 0 11 روباه شنی لیست منتشر کرد. 1404/4/8 فهرست پیشنهادی نوجوانان - رأیگیری مرحله اول 100 کتاب در این فهرست کتابهایی را اضافه کردهایم که در فهرست دور اول جایزه روباه شنی و فهرست پیشنهادی ناشران نبودند اما شما دوست داشتید آنها را نامزد دریافت جایزه بهترین کتاب نوجوان کنید. یادآوری کنیم که در جایزهٔ امسال فقط کتابهای نوجوان داستان یا شعری که چاپ اولشان سالهای ۱۳۹۷ تا ۱۴۰۱ است میتوانند شرکت کنند. 123 78 zahra لیست منتشر کرد. 1403/12/30 دنیاهایی که نمیخوام از آنها بیرون بیایم 13 کتاب سلام اسم اولین لیستم رو اینجوری انتخاب کردم چون با هرکدومشون میرفتم توی یه دنیای دیگه و واقعا نمیخواستم بیرون بیام. یسری از کتاب هارو نخوندم ولی واقعا میدونم جزو بهترین هام میشن. فعلا اینها رو گذاشتم ولی هرروز مطمئنا بهشون اضافه میکنم. *انی شرلی فقط دو جلد گذاشتم چون از نظرم بهترین جلداش بودن. جلد 4 ماجرای عاشقی آنی بود🥹جلد 1 هم که اصلا نگفتنیه. *تام گیتس هم 20 جلده ولی من فقط 1 جلد خوندم و به خاطر وایب باحالی که داشت گذاشتمش. 0 15 بی تا سادات لیست منتشر کرد. 1403/6/19 طنر طنز و نقاشی 7 کتاب هر صفحه ی این کتاب ها بوی خنده می دهد 😂 0 6 زهرا سادات گوهری لیست منتشر کرد. 1403/4/17 کتاب هایی که باهاشون زندگی کردم. 58 کتاب قبل دیدن لیست باید توضیحاتی بدم از جمله: ۱_خیلی از کتاب هایی که در لیست میبینید رو در دوران کودکی م خوندم و به این دلیل بچگونه به نظر میان . ۲_واقعیتش داستان خیلی هاشون توی ذهنم محو شده ولی اون موقع که می خوندم به شدت قشنگ بودن و برای همین،اسمشون تا ابد توی ذهنم میمونه. ۳_با خیلی هاشون از جمله آنه شرلی و هری پاتر گریه کردم .من زیاد با کتاب ها گریه نمیکنم حتی با فیلم ها هم همینطور ولی این دوتا تو قلبم جا داشتن و واقعا شخصیت هاشون ملموس بودن. همین دیگه:) 0 14 دراکو لیست منتشر کرد. 1402/7/28 مجموعه ای با طعم طنز 🪄 6 کتاب مجموعه ای پر از نقاشی و کاردستی و شیرین کاری😈 🤍 مجموعه ی 16 جلدی تام گیتس🤍 🤍 در این کتاب شما همراه با تام میخندید، شیرین کاری در میاورید، دلیا را اذیت میکنید، با درک معاشرت میکنید، عضو گروه موسیقی میشوید، از مدرسه قسر در میروید و... 🥲 🤍 ممنون میشم اگه فالوم کنی🤍 ممنون میشم اگه لایک کنی🤍 ممنون میشم اگه کامنت بزاری🤍 فالو=فالو لایک=لایک کامنت=کامنت 2 12 f.sh♡book ••• لیست منتشر کرد. 1402/4/11 برای دوست داران کتاب مصور ها ... 6 کتاب این لیست برگرفته از لیست f.sh(فاطمه شریعتی درست شده است) ... 0 8 𝒻𝒶𝓉𝑒𝓂𝑒𝒽 𝒵𝒶𝒽𝓇𝒶 لیست منتشر کرد. 1402/3/12 مصور 31 کتاب اگر به کتاب های مصور علاقه دارید پیشنهاد میکنم این کتاب هارا بخوانید 0 12 محمد حسین صادق پور لیست منتشر کرد. 1402/2/23 هوپایی ها 15 کتاب کتاب های خوانده شده از نشر هوپا 0 3