لیستهای کتاب صبا لیست منتشر کرد. 1403/12/26 روحداروهای 03 56 کتاب در سال 1403، کتاب برای من مثل داروی آرامشبخش بود. هروقت احساس میکردم روح و روانم نیاز به آرامش دارند به تجویز منِ عزیز، میرفتم و قرصِ کتابی برمیداشتم و به مداوای روانم میپرداختم... :) پ. ن: بعد سال تحویل گودریدز باز کردم دیدم هدف گذاری سالیانم 20 کتاب بود. ذوقم گرفت که علاوه بر آن کتابهایی که نشانشان کرده بودم، 36 تا کتاب بیشتر از پیشبینی ام خواندم. 0 4 باشگاه کتاب گاف لیست منتشر کرد. 1403/11/20 کتاب کودک برای آدمبزرگا 10 کتاب کی گفته کتاب کودک فقط برای بچههاست؟ اینجا یه لیست پیشنهادی داریم از کتابای کودکی که باعث میشه دل هر آدم بزرگی قنج بره. *راستی این لیست بدون هیچ ترتیبی است. 1 3 مبینا لیست منتشر کرد. 1403/3/24 کتاب های کودک 10 کتاب بهترین کتاب های کودکی که تا حالا خوندم 0 1 طوبی بوعلی لیست منتشر کرد. 1402/3/8 جنگ و صلح برای کودکان 52 کتاب کتاب هایی برای آشنایی کودکان با مفاهیمی همچون جنگ، صلح، پناهندگی و مهاجرت، فقر، نژادپرستی و ... 0 9 فاطمه جعفری لیست منتشر کرد. 1402/9/14 کتابای نخواندنی❌ 5 کتاب درسته که کتابها همه مجوز ارشاد رو میگیرن و ما هم تو جمهوری اسلامی هستیم ولی خیلی از کتابا هزاران مشکل دارن که نمیدونم چجوری مجوز میگیرن .. و البته کتابایی هم هستن که مشکل ظاهری ندارن ولی مفاهیمشون رو من برای بچههام نمیپسندم .. مثل کتاب دشمن که یادداشت نوشتم .. 👇 در حال تکمیل ... 1 4 عبدالله گیوه چی لیست منتشر کرد. 1402/6/3 شناخت دوست از دشمن، ظلم ستیزی 6 کتاب شناخت دوست از دشمن: تیلی و تانک، شنگول و منگول، خانه کوچولو توی جنگل ظلم ستیزی و آزادیخواهی: ماهی سیاه کوچولو (مناسب ۱۰+ سال)، چستر راکون و زورگوی بد گنده 0 3