لیستهای کتاب ♡مَجْنونْ اَلحُسِیْنْ♡ لیست منتشر کرد. 1404/2/28 لیست کتاب های سوره 39 کتاب کتاب های کتابخوانی سوره کتابخوانی سوره یک گروه جذاب و دوست داشتی هست و به نظرم اولین گروه رسمی کتابخوانی در اردکان یزد هست بهترین کتاب ها رو در دور کتابخوانی خودش قرار داده هیچ وقت توی زندگیم فکر نمیکردم همچون کتاب های جذابی وجود داشته باشه من از وقتی عضو شدم سعی کردم همه کتاب هاش رو زود به زود بخونم به نظرم حیفه این کتاب ها رو از دست بدید:)) 0 8 بهروز دلاور لیست منتشر کرد. 1404/1/18 کتاب هایی که در سال ۰۴ خواندهام 9 کتاب امسال قصد دارم روزی ۵۰ صفحه کتاب بخونم و البته برنامه اصلی بر روزی ۱۰۰ صفحه است،امیدوارم در گزارش پایان سال ۰۴ به این نتیجه برسم که از تعداد کتابهای نخوندم کم بشه 1 6 زهرا قربانی قِلِجلو لیست منتشر کرد. 1403/12/3 خوانده های ۱۴۰۳🌷 64 کتاب این کتاب ها چه مفید چه بی فایده و کم محتوا امسال خوانده شد☕ با بعضی به معنای واقعی کلمه زندگی کردم و اشک ریختم و با بعضی شاید وقت خود را تلف کردم به هر جهت هیچگاه مطالعه خالی از لطف نیست...:-) 4 13 ☆نـیـکیـن لیست منتشر کرد. 1403/11/4 بهترین خواندنی هایم؛ 9 کتاب توی این لیست سعی کردم کتاب هایی رو بزارم که برحسب این معیار ها باشد: _کتاب هایی که باعث گریه ام شد<حتی سر بعضی از این کتاب ها مصمم بودم که اشکم را در نمی اورد.که در اورد."مخصوصا دیدم که جانم میرود" _کتاب هایی که حین خواندنشان میگفتم قرار است این اتفاق بیفتد.که یک آن تصوراتم با خاک یکسان میشد<<برایم بسیار جالب و بیشتر خنده دار بود،که سر بخشی از کتاب "ماتیلدا"بر اساس غافلگیری بامزه ای جیغ زدم...>> _و بهترین کتاب هایی که در برخی از بریده هایشان،جوری برای شخصیت داستان نگران بودم، که برای زندگی خودم نبودم<<قطعا این حس را تجربه کردید>> _در اخر هم به قول گفتنی،کتاب هایی که با ان ها حال کردم! و همین. 0 12 محمدتقی ریاحی لیست منتشر کرد. 1402/12/8 رمان های مذهبی🕋 67 کتاب دینی که با آن بزرگ شدی هویت تو نیست، حتی نظر تو هم نیست، مگر اینکه دربارهاش عمیقا فکر کرده باشی. ✍️فرانتس کافکا (و من راجع دین و مذهبم خواندم، تحقیق کردم، حقیقت را پیدا کردم و از نو ایمان آوردم. به خدایی که جز او خدایی نیست، به محمد که آخرین فرستاده اوست، به علی و اولادش که جانشین رسول الله هستند و به قرآن و اسلامی که تکمیل کننده تمام آیین های قبل است!» 6 24 علی راد لیست منتشر کرد. 1402/10/10 🌱مُعِزُّ الْمُومِنینَ 12 کتاب کتاب هایی برای شناخت سیدنا الکریم،امام حسن مجتبی (علیه السلام) من از این باده به تنهایی نخواهم نوشید همه اهل جهان را حسنی خواهم کرد آرزو نیست رجز نیست من آخر روزی وسط صحن حسن سینه زنی خواهم کرد 7 41