لیستهای کتاب زینب قاسمی لیست منتشر کرد. 1404/3/1 کتاب های خرداد🌱 14 کتاب ان شاءالله تو این ماه به لطف و عنایت خداوند متعال قصد دارم : ۱) آگاهانه و هوشمندانه تر با دخترام ارتباط و برخورد داشته باشم و چالش های موجود را بتوانم بهتر مدیریتشان کنم. ۲) یه سفر به کانادا داشته باشم و حال وهوایی عوض کنم و البته با یه مادر پردغدغه و فعال اجتماعی همراه بشم. ۳) چند تا کتاب ناتمام را به سرانجام برسانم ۴) یادگیری احکام که از اوجب واجبات هست دوباره از سر بگیرم ۵) و در آخر با عمل به برنامه ریزی تنظیم شده ترم ۶ دانشگاه با سربلندی ازش بیرون بیام. ان شاءالله 😊 0 3 محمدطاها سعیدی لیست منتشر کرد. 1404/2/26 کتاب هایی که از نمایشگاه کتاب ۱۴۰۴ خریدم. 12 کتاب 😁 1 4 عَلَـویه لیست منتشر کرد. 1403/2/21 عَلّمَنی... 9 کتاب 📍الفبای خودسازیِ احوالات من 0 13 یوسف لیست منتشر کرد. 1403/1/1 کتاب های نیم سال دوم ۱۴۰۲ 20 کتاب کتابهایی که باهاشون زندگی کردم؛ باهاشون خندیدم، باهاشون اشک ریختم، باهاشون خاطره دارم. 0 6 محمد امین حکمی لیست منتشر کرد. 1402/9/17 کتب معرفتی(مناسب نوجوانان ۱۳ الی ۱۵ سال) 16 کتاب در این لیست سعی شده کتب معرفتی که برای قشر نوجوان و مشخصاً سن ۱۳ تا ۱۵ سال مناسب هستن معرفی بشه. 1 6 حنانه عابدینی لیست منتشر کرد. 1402/5/12 خوانده شده در ۱۴۰۲ 8 کتاب 0 13