لیستهای کتاب el لیست منتشر کرد. 7 روز پیش کتاب های ۱۴۰۴ 18 کتاب امسال🥲 0 0 فرح ناز صادقیان لیست منتشر کرد. 1404/6/7 لیست بهترین کتاب های حوزه رشد فردی که خوندم 5 کتاب کتاب هایی که از لحاظ محتوا با موضوع رشد فردی بسیار تاثیرگذار بودن 0 1 Vida لیست منتشر کرد. 1404/4/23 کتاب های تابستان۱۴۰۴ 10 کتاب تیر ۴عدد مرداد ۴عدد شهریور 0 1 mehranehm لیست منتشر کرد. 1404/4/8 کتاب های زرد 6 کتاب کتاب های زرد شامل آثاری است که معمولاً با ادعاهای اغراقآمیز و بدون پشتوانه علمی، راهکارهای ساده و سریعی برای مشکلات پیچیده ارائه میدهند و اغلب به جای ارائه راهکارهای اصولی، به دنبال جلب توجه و فروش بیشتر هستند. برخی از این کتابها عبارتند از: "راز" و "معجزه شکرگزاری" نوشته راندا برن، "چهار اثر از فلورانس اسکاول شین" اثر فلورانس اسکاول شین، "هنر ظریف بیخیالی" اثر مارک منسون، و "قدرت" اثر رابرت گرین. کتابهای روانشناسی 0 1 غزل لیست منتشر کرد. 1404/4/6 تابستان 14 کتاب کتابهای تابستان سال هزاروچهارصدوچهار 0 2 mehranehm لیست منتشر کرد. 1404/4/2 افزایش آگاهی 20 کتاب اگر کتابخوان حرفه ای هستید یا قصد مطالعه تعداد کتاب های بیشتری دارید، 20 کتاب دیگر که به افزایش آگاهی شما کمک میکند را به شما معرفی میکنیم: 0 4 hedgehog لیست منتشر کرد. 1404/3/31 🟥 لیست معرفی شده در موضوع هنرِ زندگی (۱) 100 کتاب (مصطفی ملکیان) 0 6 🌔🕊 لیست منتشر کرد. 1404/2/30 دلیل راه 13 کتاب به کویِ عشق مَنِه بی دلیلِ راه، قدم 0 10 غزل لیست منتشر کرد. 1404/1/20 کتاب های 404 29 کتاب به امید بیشتر و بهتر خواندن. 0 6 dino لیست منتشر کرد. 1404/1/19 زردها 23 کتاب نظرات احتمالا نامطلوب اما بیشک نجاتدهنده! [اینها + سایر آثار این نویسندگان + سایر کتابهایی با عناوین مشابه] نیز در این لیست قرار میگیرند!!! 5 10 •آکانه• لیست منتشر کرد. 1403/12/22 ۱۴۰۳ کنکور و بعدش...🎬•📚 69 کتاب این لیست کتاباییه که بعد از کنکور خوندم و میخوام تا پایان ۱۴۰۳ بهش اضافه کنم...مشکل اینه که داخل دفتر خلاصه نویسی کتابام نیومدم تاریخ بزنم که کتابهارو چه تاریخی خوندم و تموم کردم پس ممکنه یه سری کتاب هم باز بوده باشه ولی خب...مدرکی نیست 😁 بنده جوری به کتابا و فیلما حمله کردم که انگار یک سال ازشون دور بودم...(حقیقت اینه که یواشکی هم میرفتم سراغ فیلم و کتاب). 2 38 بنیامین ذوالفقاری لیست منتشر کرد. 1403/9/28 BR 1403 6 کتاب کتاب های خوانده شده ۱۴۰۳ (لیست باز) + سرنوشت انسان و جهان از دیدگاه نجوم 0 0 Nazanin لیست منتشر کرد. 1403/9/9 انگیزشی و روانشناسی ☘️ 22 کتاب کتاب های : انگیزشی روانشناسی توسعه فردی 0 5 فربد احمدی لیست منتشر کرد. 1402/11/16 کتاب های انگیزشی 38 کتاب مشهور ترین کتاب های انگیزشی 0 4 inbook لیست منتشر کرد. 1401/9/26 به شدت پیشنهادی :) 5 کتاب نخوندن یه سری کتاب ها ظلم به خودمونه..! 2 42