لیستهای کتاب نشر باژ لیست منتشر کرد. 1404/5/19 سلطنتیهای باژ 13 کتاب دنبال داستان با تم سلطنتی و جادویی میگردی؟ میخوای توی قصرها و باغها قدم بزنی، توطئه و دسیسه بچینی و عاشق شی؟ کتابهای این لیست برای خودِ خودته! 8 46 نشر باژ لیست منتشر کرد. 1404/5/19 رُمنتــزی 55 کتاب اگه دلت داستان فانتزی با چاشنی عاشقانه میخواد، نشر باژ بهترين رمنتزی (فانتزی+رمنس) رو براتون چاپ كرده! از دنيای جادويی پريان تا قصرهای سلطنتی! توجه: اين كتابها برای 18 سال به بالا است. 31 65 (درخت بـید)𝗡𝗼𝘃𝗮 لیست منتشر کرد. 1404/3/21 تابسـ🌱ـتون 14 کتاب درود خب این لیست کتابهاییه که بنده قراره تابستون بخونم شاید چندتا هم اضافه کردم ایشالا که پول کم نیارم...😂😔 7 32 من لیست منتشر کرد. 1404/1/7 🎀کتاب های ۱۴۰۴🎀 47 کتاب حالا بخونم ببینم چی پیش میاد 😁 0 4 استلای روانی🐬 لیست منتشر کرد. 1403/12/1 کتاب هایی که به شدت منتظر خوندنشونم 14 کتاب میخواستم برم همشونو توی نمایشگاه کتاب بخرم اما بعدش نظرم تغییر کرد چونکه وقتایی که کلی کتابو با هم میخرم هیچوقت نمی خونمشون 3 18 ‹𝓐𝓨𝓓𝓐› لیست منتشر کرد. 1403/11/19 مجموعهی دربار درخشان 3 کتاب مجموعه دربار درخشان یک داستان را از زبان سه نفر تعریف میکنه و جلد جزئیات خاصی را به ما نشان میده که شاید در جلدهای پیشین یا پسین متوجه آنها نشیم. در کل کتاب زیباییه من خوشم اومد. 1 19