لیستهای کتاب نیایش لیست منتشر کرد. 1404/3/30 کتابهایی برای" تابستانِ او" 11 کتاب "تابستانِ او" تلنگری برای نجات دادن تابستون: کتاب بخونید و زندگی کنید. ترکیبی از کتابهای ایرانی و غیرایرانی! . پ.ن: این لیست هرچند هفته آپدیت میشه! 0 1 Zaza لیست منتشر کرد. 1404/3/13 جنایت ... 33 کتاب .. 0 6 °ستایش° لیست منتشر کرد. 1404/1/4 آغاز ماجراجویی 1404 100 کتاب اینجا کتاب هایی که از شروع امسال خوندم تا پایان سال رو قرار میدم🤍✨ 0 16 امیر زاده علی لیست منتشر کرد. 1403/11/20 قند و عسل ها 27 کتاب داستان های مورد علاقم 0 7 علی عقیلی نسب لیست منتشر کرد. 1402/11/15 نوجوانان طغیانگر 6 کتاب هولدن کالفیلد جزو معروفترین نوجوانان ادبیات جهان است. چیزی که تعداد بسیاری را شیفته هولدن کرده است، طغیانگری او است. طغیانی که در آرتورو باندینی و فرنسی برادی، به خاطر وضعیت زمان و مکان و شرایط متفاوتشان بیشتر از هولدن است. هر چند که به اندازه هولدن روحیه مشترک با همه مردم جهان ندارند و بیشتر محدود به کشورهای خودشاناند، باز هم خواندن طغیانگری آن شخصیتها جذابیت بسیاری دارد. شخصیت محوری در ناتوردشت هولدن کالفیلد است، در شاگرد قصاب فرنسی برادیو دیگر کتابها آرتورو باندینی است. پ.ن: آرتورو باندینی در جادهی لس آنجلس هجده، در تا بهار صبر کن دوازده یا چهارده، در از غبار بپرس بیست و در رویاهای بانکرهیل بیست و یک ساله است 2 113 مصطفا جواهری لیست منتشر کرد. 1402/1/4 کتابهایی که سال ۰۱، میهمانشان بودم! 71 کتاب تصمیم داشتم سال ۱۴۰۱، ۷۵ کتاب بخوانم. نشد. ۷۲ تا خواندم. تا ببینیم امسال چه میشود. 0 38