لیستهای کتاب janyar لیست منتشر کرد. 2 روز پیش لمس روح 3 کتاب در قضاوت نخست حکم یک کتاب داستانی عادی را دارند ولیکن بـا خوانش صفحات اول،پی بردم این کتاب ها در کنــار متن،روح دارند.و چه چیزی شـیـریـن تر از ارتباط میان دو روح... 0 0 کتابدار کوچولو لیست منتشر کرد. 1403/4/16 مورد علاقه هام 13 کتاب کتابایی هستن که در ۲ سال اخیر خوندم و دوستشون داشتم. 0 29 اِمی لیست منتشر کرد. 1403/3/18 مجموعه انی شرلی 9 کتاب این کتاب شمارا به زندگی انی شرلی میبرد 0 0 اِمی لیست منتشر کرد. 1403/3/18 فانتزی 13 کتاب این کتاب ها تفکر خیالات شمارا قوی تر میکنند و باعث میشوند اعتماد به نفس بیشتری داشته باشید. 0 2 زهرا شریفی لیست منتشر کرد. 1403/1/25 خوانده شده 23 کتاب این کتاب هارو من حدودا دو یا سه سال پیش خوندم ولی بهترین کتاب پارسال یعنی ۱۴۰۲ سربلند و هر دو در نهایت میمیرند بود 0 7 رامیلا قنبری لیست منتشر کرد. 1402/6/11 کتاب های نوجوان 13 کتاب انتخاب یک کتاب بستگی به سلیقه هر فرد داره این کتاب ها پیشنهاد من هستند 0 11