لیستهای کتاب نشر برج لیست منتشر کرد. 3 روز پیش رمانهای تألیفی برج 15 کتاب 0 9 fifi لیست منتشر کرد. 1404/5/19 das letzte Sommer 12 کتاب I denke das ist die letzte Sommer I dem ich meine Bücher echt genießen kann 0 1 آویسا لیست منتشر کرد. 1404/4/2 دستاویزی برای روحهای لبریز 25 کتاب [در دست احداث...] 0 7 fifi لیست منتشر کرد. 1404/3/25 بهخوان خوان! 37 کتاب بهخوان - مثل اکثر رسانه ها- وجودش باعث میشود کاربرانش خواه، ناخواه، اهداف آن را دنبال کنند باز هم جای شکرش باقیست که اهداف بهخوان، در جهت رشد ماست! این لیست، لیست کتابهاییست که در این چند ماه پر تنش و شلوغ، خوانده ام. و نسبت به ماه ها و سال های گذشته، روند صعودی با شیب بالایی رو پیش گرفته 0 9 محمدجوادساجدی لیست منتشر کرد. 1404/2/27 کتاب های ۱۴۰۴ 21 کتاب این لیست برای به اشتراک گذاشتن کتاب هایی هست که امسال مطالعه میکنم... 0 5 معصومه مهدیفر لیست منتشر کرد. 1404/2/24 نمایشگاه کتاب۱۴۰۳📚 11 کتاب کتابایی که از نمایشگاه کتاب ۱۴۰۳ به یادگار میمونه برام. 0 0 جایزه ادبی پرانتز لیست منتشر کرد. 1403/7/8 فهرست کتابهای دورهی دوم جایزه «پرانتز» 29 کتاب از بین کتابهای ژانر جنایی، تاریخی و داستانهای کوتاهی که در دو سال ۱۴۰۱ تا ۱۴۰۲ چاپ شدهاند، کتابهای این لیست، مورد بررسی و داوری اعضای آکادمی «پرانتز» در دورهی دوم جایزه، قرار گرفتهاند. 0 4