لیستهای کتاب مهرآوه^^ لیست منتشر کرد. 1403/6/12 بینهایتشو! 29 کتاب •| کتابهای خداشناسی و سلوکی به زبانی ساده برای جوانان و نوجوانان |• 1 16 کتاب آشنا لیست منتشر کرد. 1403/10/13 جواب سوالات ما درباره خدا 4 کتاب کتاب هایی که مارو با خدای مهربون آشنا تر می کنن انقدر شیرینن که خدا میدونه:) کتاب های دیگه این نشر رو هم نگاه بندازین 0 13 عمو حسام لیست منتشر کرد. 1403/9/23 عشقبازی ۱۴۰۳ 45 کتاب للحق! امسال بود یا زمستون سال قبل یادم نمیاد! اما این رو یادم میاد که یه شب سرد و استخونسوز -و به قول ما همدانیها زقّومبار- که داشتم توی ماشین از کلاس فیزیک برمیگشتم و حوصلم سر رفته بود زیر نورِ تیرای چراغبرق و به زحمت یه کتابی رو از توی کیفم پیدا کردم و شروع کردم به خوندنش؛ و این کتاب جذاب و خوندنی و خوردنی، شد اولین شروع عشقبازی من با کتاب. و در اثنای این عشقبازیها آشنا شدن با حسنآقا (حسنشونم) بهترین هدیهای بود که خدا میتونست توی مسیرم قرار بده و من رو در این راستا کتابخون کنه:) و اینگونه ما کتابخوان شدیم و با کمک حق و برای حق کوشیدیم کتابخوان بمانیم و دعوت حق را در راستای عمل به دستور ولیفقیه -مبنی بر کتابخوانی- لبیک گوییم. + این لیست تا پایانِ سال ۱۴۰۳ بروز میشه و قطعاً به این کم نباید قانع بشیم. 2 21 نازنین لیست منتشر کرد. 1403/9/9 مذهبی _ عرفانی 🕌 18 کتاب برای خوندن بیشتر کتابهای این لیست باید مطالعه و پیش زمینه ای درمورد فلسفه مذهبی و معارف داشته باشید.✨️ 0 7 محدثه سادات صباحی لیست منتشر کرد. 1402/9/15 کتابهای بینهایتی 19 کتاب این لیست از کتاب هاییه که به زبان ساده و روان، هم جهان بینی توحیدی رو بهتون با استدلال های درست عقلی و علمی توضیح میدن و هم برای عمل کردن به این عقاید راهنماییتون میکنه. اکثر این کتاب ها زیر نظر موسسه جوانان آستان قدس رضوی گردآوری شده و با توجه به سادگی در بیان مطالب برای نوجوان ها بسیار مناسبه. 4 89 [شـہیـــــده] لیست منتشر کرد. 1403/1/19 کتب در انتظار:) 12 کتاب لیست کتابهایی که خواندن شان ضروری است🌱 0 3 زهراسادات احمدزاده لیست منتشر کرد. 1402/5/8 برترین آرزو:) 15 کتاب کتابایی برای نگاه جدید! به خودمون به جهان به خدا.. توصیه ویژه به دهه هشتادیا:) پ.ن: برخی کتابهای دوره بینهایت هستن. 0 35