نظرها (2) Fateme.Varshabi 2 روز پیش کمتر خوانده و شناختهشده 3 کتاب این لیست قراره با کتابهایی تکمیل بشه که شما خوندید و خوشتون اومده ولی بنظرتون کمتر خوانده و دیده شدن و دوست دارید به بقیه هم معرفی کنید. ممکنه کتابهای زیادی خونده باشید که این ویژگی رو داشته باشن ولی برای اینکه لیست مفیدتری باشه سعی کنید فقط یک یا حداکثر دوتاشون رو برای معرفی انتخاب کنید☺️🌱 کتابی هایی که خودم انتخاب کردم: همراز / هلن گرمیون دیوار / مارلن هاس هوفر 37 2 0 (0/1000) نظرات m a h s a 2 روز پیش من آنقدر خوندن سگ رو به پیشنهادت عقب انداختم که کلا از فیدیبو اینا حذفش کردن.😭😂1 0 Fateme.Varshabi 2 روز پیش به به خیلی هم عالی😶🚶♀️😂 0
Fateme.Varshabi