نظرها
1402/3/14
1402/3/16
مشاهیر خندان هم چیز خوبی بود. خصوصا جلد فردوسی و ابن سیناش. البته یه سری ایرادات هم داره ولی محاسنش هم زیادن.
1402/3/16
سه جلدی تاریخ ماریخ مستطاب کفش، کلاه و سبیل. تاریخ اشیائه و داستان های جالبی داره. کاریکاتور هاشم دوست داشتم.
1402/3/16
اره داریم داخل ابرک باید لیست رو به روز کنم. نشر افق، افرینگان، نشر فرهنگ اسلامی، سوره مهر و چندجای دیگه مجموعه های تاریخی خوبی زدن که اضافه میکنم به لیشت
1402/3/16
یه مجموعه دیگه هم هست از نشر ققنوس(آفرینگان) به اسم تاریخ با غرغرهای اضافه. سه جلد داره: ایران چگونه ایران شد؟ این نقشه ی بزرگ چگونه کوچک شد، اولین تجربه استعمار غربی در ایران. همونطور که اسمش روشه، یه تیکه تاریخ گفته، یه کلی غر زده روش. میشه گفت نگاه انتقادی به تاریخ داشته. البته من هنوز کامل نخوندم.
1402/3/16
سه گانه ی دروازه مردگان شاه آبادی هم تم تاریخی داره. البته دست ما که هنوز نرسیده. ایشالا بسته مفقودیمون پیدا بشه، می خونیمش، نظرم میدیم.
1402/3/16
مجموعه ی داستان فکر ایرانی هم نه جلده، نشر افق زده. ازونجایی که یکم شبیه کتاب های مدرسه است اطلاعات زیاد و بعضا نه زیاد جالبی میده، شاید بچه ها دوستش نداشته باشن هر چند من فعلا یه جلدش رو خوندم. ایشالا که بقیه ی جلدهاش بهترن.
1402/3/16
کتاب مرز هم هست. یه کمیک استریپه. از نشر پی نما. داستان مزدک که یه تصویر گر دوره ی صفویه بوده رو به تصویر کشیده. زیاد تعریفش رو میدن. نمونه اش رو هم دیدم، جالب بود. خصوصا از لحاظ رعایت تکنیک های کمیک استریپ.