نظرها (10)
1403/1/8
3.1k
1403/2/31
منم خوره هری پاتر بودم ولی کتابخون نشدم😅 نهایت دارن شان خوندم بعدش، ولی بعدش شاید چون دیگه چیز جالبی نیافتم ادامه ندادم، یعنی اونقدر هم تشنه اش نبودم که برم دنبالش
1403/2/31
می فهمم چی میگی، فکر کنم به خاطر اینه که واقعا باید یک سری کتاب ها رو تو یه سن خاص خوند. مثلا باید استارت خوندن حماسه دارن شان (قصه های سرزمین اشباح) رو تو ۱۲ ، ۱۳ سالگی بزنی. اگر سنت یا تجربه ات تو کتاب خوندن بیشتر باشه برات جالب نیست، اون قدر جذبت نمی کنه. و برعکس اگر تو اون سن بشینی جنگ و صلح بخونی مغزت قفل می کنه😅دیگه از بیست کیلومتری کتاب ها هم رد نمی شی. خودم سر مجموعه های سریر شیشه ای، درباری از خار و رز و قصه های همیشگی این مشکل رو دارم. اخیرا اخگری در خاکستر رو که خوندم به نظرم جالب بود. واسه شروع دوباره مطالعه کشش خوبی داره. بهت پیشنهادش می کنم.🌟
1403/2/31
منم راهنمایی اینها بودم خوندمشون. الان الحمدلله خودم رو نیمچه کتابخونی میدونم 😄 از مقدار کم شروع کردم تا پایدار باشم، مثل عادتهای اتمی @Parya85
1403/2/31
خیلی هم عالی ،به هر حال این که شروع کنی خیلی مهمه، انشاءالله موفق باشی و بتونی کتاب خوندن رو هم به لیست عادت های خوبت اضافه کنی🌟
دیروز
از خوندن یادداشت خوبتون لذت بردم. شخصاً اهل فانتزی نیستم و الان نه تنها علاقهای به مجموعهی هری پاتر ندارم بلکه کلی عیب و ایراد توش می بینم. ولی نظرتون خیلی صادقانه بود و لاجرم بر دلم نشست. شاید منم اگه تو دوران نوجوانی، اینقدر تشنهی منتشر شدن جلد بعدی هری پاتر نبودم و از پیچیدگی هاش لذت نمی بردم، الآن وضع دیگهای داشتم.
Parya
1403/1/20