نظرها (2) ִֶָ 𝖦𝗁𝗮𝗓𝗮𝗅 دیروز اون کتابایی که خوندنی نبودن 😔 * 8 کتاب این کتابایی که توی این لیست وارد کردم واقعا ارزش خوندن نداشتن و اکثرشون بخاطره ترند شدن توی فضای مجازی انقدر اسمشون در اومد.. پ.ن: بقیه رو یادم فعلا نمیاد ولی زیاد تر از این تعدادیان که الان توی لیستن 🤌🏻 55 2 5 (0/1000) نظرات مینا دیروز معلم پیانو هم خوب نیست؟ من چون پستچی یثربی رو خیلی دوست داشتم، تو ذهنم بود بعدا معلم پیانو رو هم بخونم1 0 ִֶָ 𝖦𝗁𝗮𝗓𝗮𝗅 دیروز من چون بقیه کتابای چیستا یثربی رو نخوندم نمیتونم راجب خود نویسنده نظر بدم ولی معلم پیانو واقعا داستان جالبی نداشت و قشنگ نبود * 0
ִֶָ 𝖦𝗁𝗮𝗓𝗮𝗅
دیروز