رستم، ضحاک، شاهنامه و داستانای ایرانی:)) منتخب فاطمه مرادی★- فاطمه مرادی★- 3 روز پیش رستم، ضحاک، شاهنامه و داستانای ایرانی:)) جدیدا رو اوردم به ایرانی خوانی و مخصوصا فانتزی- تاریخی زین جهت خواستم یه لیست درست کنم. حیف که این کتابها به اندازه لیاقتشون معروف نیستن:) 82 0 8 1 رستم و ضحاک مهدی صلح جو 4.3 9 2 پارسیان و من: رستاخیز فرا می رسد (کورش بزرگ) آرمان آرین 4.2 10 3 پارسیان و من: راز کوه پرنده (رستم دستان) جلد 2 آرمان آرین 4.2 10 4 مجموعه پارسیان و من (مجموعه سه جلدی) آرمان آرین 4.1 4 5 پارسیان و من؛ کاخ اژدها جلد 1 آرمان آرین 4.1 20 6 شاهزاده ی ایرانی: معبد نگهبانان کارلا جابلونسکی 3.4 8 7 شاهزاده ی ایرانی: شن های زمان کارلا جابلونسکی 3.4 14