چرک نویسی از آنچه که در تابستان ۴۰۴ گذشت🚶🏻♀️ منتخب matin khanum
چرک نویسی از آنچه که در تابستان ۴۰۴ گذشت🚶🏻♀️
تابستون ۴۰۴ رو به پایانه و تصمیم گرفتم یکم دربارش اینجا بنویسم. (توجه: نظرات تخصصی راجع به کتاب ها گفته نشده!) تا ۲۷ تیر درگیر کنکور بودم و امروز ۲۲ شهریوره، تو این کمتر از دوماه، روزای طاقت فرسایی رو درگیر انتخاب رشته و نتایج و... بودم بنابراین فرصت زیادی برای کتاب خوندن نداشتم. با این حال از روند کتاب خوانیم تو این برهه زمانی راضیم:) متاسفانه قراره دوباره پشت کنکوری بشم و مجددا هیچ وقتی برای خوندن کتاب جدید ندارم. قرار بود اعترافات فرنی لنگتون هم به این لیست اضافه بشه که متاسفانه با شرایط پیش اومده نصف و نیمه میمونه. نظرم درباره کتاب ها : در کنار غزلیات حافظ عزیزم که همیشه تو ناراحتیا تسکین بخش روحم بوده و تو خوشحالیا خوشحال ترم کرده تونستم ۳ تا کتاب بخونم؛ اولیش مجموعه امیلی بود که دومین اثری بود که من از ال ام مونتگمری میخوندم و بی نهایت عاشقش شدم، روند داستان برای من فوق العاده دوست داشتنی بود و حس خوبی از کتاب گرفتم دومیش کتاب قلعه حیوانات بود که اونم موضوع جالبی داشت و قابل تامل بود، خوندش رو توصیه میکنم و سومین و آخرین کتابی که تو تابستون ۴۰۴ خوندم شب های روشن بود؛ این کتاب اولین اثری بود که از داستایفسکی میخوندم و در مجموع به نظرم کتابیه که ارزش خوندن داره اینم باید بگم که بعد چندسال دوری از کتاب و کتابخوانی این چندتا کتاب منو به دنیای کتابخوان ها برگردوند و از این بابت خدا رو شاکرم:) از همه کسانی که این لیست رو میخونن بابت اینکه نظرات تخصصی تو این لیست درباره کتاب ها نگفتم معذرت میخوام مغموم هستم و صرفا برای یادگاری از این روزای نسبتا سخت این لیست رو نوشتم امیدوارم لیست بعدی که سال آینده در همین روز مینویسم سرشار از نظرات تخصصی و بدرد بخور راجع به کتاب هایی که خوندم باشه و این زندگی کریه کنکوری برای همیشه به پایان رسیده باشه🕊