تاریخ معاصر ایران منتخب ذرني ذرني 1401/9/18 تاریخ معاصر ایران کتابهایی که در مورد تاریخ معاصر ایران خوانده ام. میدانم که برخیها تاریخ معاصر ایران را از بعد ظهور صفویه میدانند. اما به نظر من بهتر است آن را از کمی قبل مشروطه حساب کنیم که چالشهایش هنوز هم واقعا چالش است. 5 2 11 1 تاریخ مکتوم: نگاهی به تلاش های سیاسی فعالان ازلی در مخالفت با حکومت قاجار و تدارک انقلاب مشروطه سیدمقداد نبوی رضوی 4.0 1 2 اندیشه اصلاح دین در ایران مقدمه ای تاریخی: دوره قاجار جلد 1 سیدمقداد نبوی رضوی 4.0 1 3 اندیشه اصلاح دین در ایران مقدمه ای تاریخی: دوره پهلوی جلد 2 سیدمقداد نبوی رضوی 5.0 1 4 تنبیه النائمین: نمودی از گفت و گوها و مناظرات ازلیان و بهائیان میرزامصطفی کاتب 5.0 1 5 تاریخ جعفری: نمایی از منازعات بابیان و بهائیان محمدمهدی شریف کاشانی 3.0 1 6 آیین در ایران: نگاه به دیانت باب از دریچه ی اصلاح مذهب تشیع یحیی دولت آبادی 4.0 1 7 درباره غرب رضا داوری اردکانی 3.9 3