لیست کتاب هوش مصنوعی و آینده بشریت علی 1402/5/20 هوش مصنوعی و آینده بشریت کتابهایی در مورد تاثیرات مثبت و منفی هوش مصنوعی بر زندگی بشر 10 1 81 1 زندگی 3/0: انسان بودن در عصر هوش مصنوعی مکس تگمارک 4.1 4 2 عصر هوش مصنوعی و آینده بشریت اریک امرسون اشمیت 3.4 2 3 عصر هوش مصنوعی و آینده ما انسان ها دانیل پی. هاتن لوکر 1.0 1 4 انسان خداگونه: تاریخ مختصر آینده یوال نوح هاراری 3.8 12 5 ابرقدرت های هوش مصنوعی: چین، سیلیکون ولی و نظم نوین جهانی کای فو. لی 0.0 6 عصر ماشین های معنوی: وقتی رایانه ها از هوش انسان پیشی می گیرند ری کورزویل 4.0 0 7 آیا هوش مصنوعی ترسناک است؟ (بیم و امید انسان در عصر ماشین های متفکر) توماس رامگه 0.0 8 افسانه هوش مصنوعی محمد مظفرپور 0.0 9 انقلاب هوش مصنوعی روبن لی 0.0