جزئیات فعالیت
1403/7/22
روش تربیتی دامبلدور فوق العادست.. رهبریش، مدیریتش، تدریسش، تشویقش، تنبیهش همه چیزش خیلی خوبه.. دلم نمیخواد اتفاقی براش بیفته😭
1403/7/22
آره😭 دیشب داشتم گوش میکردم، تا گفت نفس های دامبلدور سنگین شد و دیگه حرف نمیزد، سریع قطعش کردم 😭 شخصیت دوست داشتنیه، دلم نمیخواد اینجوری چیزیش بشه، اونم دقیقا جلوش چشم هری
1403/8/21
و وایییی که من چقدر ازش بدم میاد و هیچ جوره برام شخصیت قابل تحسینی نیست(نزنیدم😂) فقط برام جالبه چطور نظرات درمورد یه داستان انقدر متفاوت میتونن باشن😅
1403/8/21
عزیزم😅 باعث سعادته😍 ولی دوست نداشتن دامبلدور آدم رو عجیب نمیکنه ها.. آخه کجای این پیرمرد دوست داشتنیه؟😂😂 @zahra_rsd
1403/8/21
منظورم از عجیب، تفاوت سلیقهی عجیبمون بود 😁 وای بیا حتما باهم یه کتاب چالشی شروع کنیم بخونیم، دوست دارم همزمان تفاوت نظرمون رو ببینم😂😂🤍 @zeynabchoi
1403/8/22
من خیلی دنبال اینجور داستان هام وقتی یه عده شخصیت سیاه و سفید داریم،قابل پیش بینیه دیگه. همه از خوب ها خوششون میاد و از بدها متنفرن. چالش خاصی وجود نداره😅 ولی وقتی کارکترا خاکستری و پیچیده باشن،همه نوع نظری پیدا میشه و این خیلی جذابه که هرکس یه شخصیت رو از دید خودش تحلیل میکنه وهزاران دیدگاه میتونه درموردش وجود داشته باشه.. @zahra_rsd
1403/8/22
هیچی🚶🏼♀️ یعنی در این ژانر فانتزی که اصلا درست و حسابی نمیشناسم در ژانر های دیگه باز اگه بگردم میتونم بیابم
1403/8/22
آثار تولستوی هم بنظرم همین طور باشن،ولی هنوز جرئت نکردم داستان های بلندش برم😅 شما چیزی ازش خوندین؟ @zahra_rsd