یادداشتهای محمد آصف فرازمند (19) محمد آصف فرازمند 1403/9/3 ماهی سیاه کوچولو: بر اساس داستان صمد بهرنگی آیلین شاهباز 3.8 2 این ماهی سیاه کوچولو عجب وروجکی است. میخواهد کنجکاوی کند و ببیند آخر محل زندگی اش کجاست. با دیدگاه اول که این کتاب را میخوانید به ظاهر بچهگانه است ولی... به نظر من باید با نگاهی عمیق تر خواند. 0 1 محمد آصف فرازمند 1403/9/3 ماهی سیاه کوچولو و سه داستان دیگر صمد بهرنگی 3.5 1 این ماهی سیاه کوچولو عجب وروجکی است. میخواهد کنجکاوی کند و ببیند آخر محل زندگی اش کجاست. با دیدگاه اول که این کتاب را میخوانید به ظاهر بچهگانه است ولی... به نظر من باید با نگاهی عمیق تر خواند. 0 1 محمد آصف فرازمند 1403/9/3 ماهی سیاه کوچولو و داستانی دیگر صمد بهرنگی 3.5 1 این ماهی سیاه کوچولو عجب وروجکی است. میخواهد کنجکاوی کند و ببیند آخر محل زندگی اش کجاست. با دیدگاه اول که این کتاب را میخوانید به ظاهر بچهگانه است ولی... به نظر من باید با نگاهی عمیق تر خواند. 0 1 محمد آصف فرازمند 1403/9/3 ماهی سیاه کوچولو [نمایشنامه ی دوزبانه] منوچهر خاکسارهرسینی 4.0 2 این ماهی سیاه کوچولو عجب وروجکی است. میخواهد کنجکاوی کند و ببیند آخر محل زندگی اش کجاست. با دیدگاه اول که این کتاب را میخوانید به ظاهر بچهگانه است ولی... به نظر من باید با نگاهی عمیق تر خواند. 0 1 محمد آصف فرازمند 1403/9/3 ماهی سیاه کوچولو (جیبی) صمد بهرنگی 3.8 2 این ماهی سیاه کوچولو عجب وروجکی است. میخواهد کنجکاوی کند و ببیند آخر محل زندگی اش کجاست. با دیدگاه اول که این کتاب را میخوانید به ظاهر بچهگانه است ولی... به نظر من باید با نگاهی عمیق تر خواند. 0 1 محمد آصف فرازمند 1403/9/3 ماهی سیاه کوچولو صمد بهرنگی 3.0 2 این ماهی سیاه کوچولو عجب وروجکی است. میخواهد کنجکاوی کند و ببیند آخر محل زندگی اش کجاست. با دیدگاه اول که این کتاب را میخوانید به ظاهر بچهگانه است ولی... به نظر من باید با نگاهی عمیق تر خواند. 0 1 محمد آصف فرازمند 1403/9/3 ماهی سیاه کوچولو صمد بهرنگی 3.3 1 این ماهی سیاه کوچولو عجب وروجکی است. میخواهد کنجکاوی کند و ببیند آخر محل زندگی اش کجاست. با دیدگاه اول که این کتاب را میخوانید به ظاهر بچهگانه است ولی... به نظر من باید با نگاهی عمیق تر خواند. 0 1 محمد آصف فرازمند 1403/9/3 ماهی سیاه کوچولو صمد بهرنگی 4.3 2 این ماهی سیاه کوچولو عجب وروجکی است. میخواهد کنجکاوی کند و ببیند آخر محل زندگی اش کجاست. با دیدگاه اول که این کتاب را میخوانید به ظاهر بچهگانه است ولی... به نظر من باید با نگاهی عمیق تر خواند. 0 1 محمد آصف فرازمند 1403/9/3 ماهی سیاه کوچولو صمد بهرنگی 3.9 3 این ماهی سیاه کوچولو عجب وروجکی است. میخواهد کنجکاوی کند و ببیند آخر محل زندگی اش کجاست. با دیدگاه اول که این کتاب را میخوانید به ظاهر بچهگانه است ولی... به نظر من باید با نگاهی عمیق تر خواند. 0 1 محمد آصف فرازمند 1403/9/3 ماهی سیاه کوچولو صمد بهرنگی 4.0 4 این ماهی سیاه کوچولو عجب وروجکی است. میخواهد کنجکاوی کند و ببیند آخر محل زندگی اش کجاست. با دیدگاه اول که این کتاب را میخوانید به ظاهر بچهگانه است ولی... به نظر من باید با نگاهی عمیق تر خواند. 0 1 محمد آصف فرازمند 1403/9/3 ماهی سیاه کوچولو صمد بهرنگی 3.9 79 این ماهی سیاه کوچولو عجب وروجکی است. میخواهد کنجکاوی کند و ببیند آخر محل زندگی اش کجاست. با دیدگاه اول که این کتاب را میخوانید به ظاهر بچهگانه است ولی... به نظر من باید با نگاهی عمیق تر خواند. 0 1 محمد آصف فرازمند 1403/7/18 لافکادیو شل سیلورستاین 4.2 14 خیلی کتاب جالب و بامزه ای بود. جواب گلوله را با گلوله میداد. عاشق باسلوق بود. مثل بعضی ها که عاشق کلماتی مثل زالزکالک و کیویج و... هستند. بیشتر برای نوجوانان و کسانی که کودکی را میگزرانند پیشنهاد می کنم. 0 2 محمد آصف فرازمند 1403/7/3 ماه بر ترک دوچرخه (5جلدی) علی اصغر سیدآبادی 5.0 1 کتاب شعر خیلی خوبی هست. از شعر خوشم نمیآمد ولی با خواندن این کتاب عاشق شعر شدم. برای همه از جمله اشخاص شعر دوست پیشنهاد میکنم. 0 2 محمد آصف فرازمند 1403/7/3 علوم ترسناک خودتان نیک آرنولد 4.7 4 کتاب جالبی درباره آزمایش هایی علمی جالب و عجیب است. برای کودکان و نوجوانان پیشنهاد میکنم. 0 2 محمد آصف فرازمند 1403/7/3 دانستنی های بچه ها: پرسش ها و پاسخ هایی درباره ی جانوران، علوم، تاریخ، فضا، سیاره ی ما کریس آکسلید 5.0 3 کتاب خوبیست که در آن مطالب دانستی خیلی زیادی وجود دارد. برای تمام رده سنی پیشنهاد میکنم. 0 2 محمد آصف فرازمند 1403/7/3 تام گیتس؛ مهارتهای خفن جلد 10 لیز پیشون 4.3 1 جلد 10 این کتاب برایم خلاقانه بود چون میبایست بعضی از جاهای کتاب را خودمان بنویسیم. 0 1 محمد آصف فرازمند 1403/7/3 چگونه شخص شخیصی باشیم؟ 65 راهکار خفن برای بچه ی آدم بودن کاترین نیومن 4.2 2 کتاب خوبی برای آموزش کار ها بود. از غذا پختن گرفته تا نامه نوشتن و تمیز کردن خانه. ولی باز هم جای نوشتن توش هست. برای کودکان و نوجوانان پیشنهاد میکنم. 0 1 محمد آصف فرازمند 1403/7/3 تو حرف نداری! یا چطور می توانیم در (تقریبا) همه چیز عالی باشیم متیو سید 4.7 2 کتاب خوبی برای خوب بودن بود. برای اینکه تلاش کنیم. برای باز شدن فکر هم خوب بود. برای نوجوانان پیشنهاد میکنم. 0 1 محمد آصف فرازمند 1403/7/3 گیرنده شناخته نشد کاترین کرسمن تیلور 3.9 33 کتابی عجیب ولی جذاب. پیشنهاد میکنم بعد از خواندن کتاب خیلی فکر کنید تا برایتان جا بیفتد. جزو بهترین کتاب های تو ژانر نامه نگاری بود که خوانده ام 0 1