یادداشتهای محمد روستائی (7) محمد روستائی 1402/11/21 سرباز کوچک امام (ره) فاطمه دوست کامی 4.5 19 یادم ترم سوم کارشناسی بودم، دانشگاه به مسابقه کتابخوانی با محوریت این کتاب برگزار کرد، جایزهاش هم یه سفر مشهد با خود آقای طهانیان بود... واقعا قلم و سبک روایی نویسنده آدمو ب شوق میاره، ی جاهایی ناخودآگاه به اشک از گوشه چشمای آدم جاری میشه و یه جاهایی به فکر فرو میره... 0 1 محمد روستائی 1402/11/21 گزارش محرمانه تام راب اسمیت 3.8 5 به جذابی جلد اول (کودک ۴۴) نیستش، ولی در عین حال شخصا بخاطر سبک داستانسرایی نویسنده خوندمش 0 0 محمد روستائی 1402/11/21 کودک44 تام راب اسمیت 4.3 7 اولین رمان با درون مایه سیاسی که خوندمه، با اینکه داستان درباره یه قاتل زنجیرهایه ولی اضل ماجرا درباره حکومت شوروی و نظام کومونیستی حاکم بر اونه... 0 0 محمد روستائی 1402/11/21 فرستاده سلطان آلن سویج 5.0 1 جذابیت و روایت تاریخی این کتاب اینقدر قشنگه ک من دو بار خونده امش. جالبه ک عکسش توی برنامه نیست و من دنبال گزینهایی گشتم ک بتونم خودم عکس کتاب رو اضافه کنم، سال ترجمه و چاپ کتاب خیلی قدیمیه و خودمم نسخه ایی ک ازین کتاب دارم چاپ دهه هفتاده بنظرم جز بهترین رمانهای تاریخیه و بششدت اطلاعات خوبی درباره وضعیت امپراطوری عثمانی و مسیحیت در دوره خودش میده 0 0 محمد روستائی 1402/11/21 حماسه ی کرپسلی؛ برادر تا پای مرگ جلد 4 دارن شان 4.0 3 نمیدونم نویسنده وقتی این جلد رو مینوشته چ حس و حالی داشته، ولی داستان این جلد پراز حسهای مختلفه، بنظرم احساسات خواننده رو بشدت جریحه دار میکنه. این کتابو زمان دبیرستان خونده بودم، برای ی نوجوون تو اون سن بنظرم خیلی دراماتیک بود و جذاب. هنوزم ک هنوزه این جلد از حماسه کرپسلی بهترین کتاب توی سبک فانتزیه ک خوندم و رو دستش نیومده 0 1 محمد روستائی 1402/11/21 حماسه ی کرپسلی؛ تولد یک قاتل جلد 1 دارن شان 4.2 9 این جلد و جلد برادر تا پای مرگ بهتتتتترین کتاب ممکنه ازین نویسنده اس 0 1 محمد روستائی 1402/11/20 فاجعه اسلاتر دارن شان 4.4 3 توی دهگانه نبرد با شیاطین به جرئت میگم این جلد جزو بهترینهاس، پیچش داستانی ک دارن توی این جلد بکار مبیره، مسحور کننده اس 0 1