یادداشتهای محمدحسین پرورده (7) محمدحسین پرورده 1403/6/16 آشنایی با تاریخ ایران عبدالحسین زرین کوب 3.0 1 مختصر بود و صرفا جهت آشنایی با روند تاریخی ایران بود. 0 4 محمدحسین پرورده 1402/12/7 بیگانه درون: گفتارهایی در باب شکوفایی و معنای زندگی ساسان حبیب وند 3.0 1 بندباز 0 2 محمدحسین پرورده 1402/12/7 شاهنامه فردوسی (دوره دو جلدی) جلال خالقی مطلق 5.0 1 از طریق پادکست فردوسی خوانی، امیر خادم 0 3 محمدحسین پرورده 1402/12/7 مغالطه های پرکاربرد: 44 ترفند کثیف برای برنده شدن در بحث ها لیندا الدر 3.3 12 کتابی که خودش پر از مغالطه و اطلاعات غلط هست!!! البته فقط این کتاب،نه؛ بلکه تمام آثار این دو نویسنده... 0 0 محمدحسین پرورده 1401/3/28 هر دو در نهایت می میرند آدام سیلورا 4.1 201 نظرم دربارهی این کتاب رو میخوام دو بخش کنم: 1_دربارهی داستان و داستان پردازی نویسنده: ایدهی داستان، ایدهی جالبی بود و پتانسیل این رو داشت که به یک داستان جذاب و فوقالعاده ختم بشه. اما به نظرم نویسنده نتونست از این ایدهی جذاب کمال استفاده رو ببره و اون چیزی که حقش بود رو ادا کنه. 2_ دربارهی محتوا و میشه گفت درسهایی که این رمان داشت: این بخش واقعا خوب بود. واقعا باعث میشد تا به زندگی، فرصت ها، مرگ، رنج، از دست دادن، بودن با عزیزانمون و... فکر کنیم و در نقش تلنگری باشه تا به این مسائل فکر کنیم. این چیزها باعث شد تا واقعا ذهنم درگیرتر بشه با این مسائل. [زان پیش که بر سرت شبیخون آرند فرمای که تا باده گلگون آرند تو زر نئی ای غافل نادان که ترا در خاک نهند و باز بیرون آرند _ خیام] 1 25 محمدحسین پرورده 1401/3/24 بیایید فلسفه بورزیم: درآمدی بر تأمل انتقادی و گفت و گوی عقلانی ریچارد کریل 4.5 3 کتابی فوقالعاده و آموزنده برای هر علاقمندی به فلسفه، چه مبتدی و چه کسی که سالهاست اهل فلسفه هست. برای مبتدی و نوآموز فلسفه به مثابه کتاب آموزشی و ابتدایی است و دست او را میگیرد و گام به گام پیش میبرد و شیوهی فلسفیدن را به او میآموزاند؛ و برای کسی که در عالم فلسفه سیر داشته میتواند بعنوان یک کتاب یادآور باشد و اگر لازم باشد بعضی از حفره های اندیشه ای را پر کند و گاهی کاستی ها را یادآوری کند و به رخ بکشد. در کل به هر دو دستهی عزیزان فلسفه دوست پیشنهاد میکنم. ترجمه هم خوب بود اما میتوانست بهتر باشد، یکجاهایی ایرادات جمله بندی داشت که میشد جمله را ساده تر نوشت با دو تا تغییر در ارکان جمله. چند تا ایراد ویراستاری و املایی و تایپی داشت که قابل گذشت است زیرا تعدادش زیاد نبود مانند برخی از نشر ها! 0 11 محمدحسین پرورده 1401/3/24 الفبای فلسفه نایجل واربرتون 3.9 10 کتابی است مقدماتی برای شروع فلسفه دانی و فلسفه خوانی. و یکی از روان ترین و بهترین آثاری است که در این حوزه، یعنی مقدمات فلسفه خوانی، خوانده ام. نویسنده بسیار خوب مسائل مقدماتی فلسفی را توضیح داده و به نظرم هر آنچه که برای شروع فلسفه ورزی لازم است را آورده است. نکتهی مهم دیگر، ترجمهی این اثر است که بسیار دقیق، فاخر و قابل فهم است. اولین اثری است که از مترجم میخوانم و شیوه و کیفیت ترجمهی این اثر آنقدر مطلوب بود که ترغیب شدم دیگر ترجمه های ایشان را نیز تجربه کنم. در آخر شاید لازم به ذکر باشد که این اثر چندان چیز مهمی برای افراد با تجربه تر و حرفه ای تر فلسفه ندارد و احتمالا فقط میتواند در حد یادآوری و مرور باشد، اما برای نوآموزان فلسفه بسیار راهگشاست. 0 16