یادداشت ♡dely

1403/11/26

اول از همه
        اول از همه دلیل اینکه این کتابو خوندم می‌خوام بگم.
این اولین کتابی بود که خوندم در زمینه اینکه در موقع انقلاب قبل از اون نوشته شده بود و همچنین اولین کتابی بود که اصلاً درباره یک نظامی حالا ایرانی یا هر چیزی که اسمشو میشه گذاشت خوندم
و کلاً چون به اینجور کتاب علاقه‌ای ندارم که حالا درباره سرباز باشه و اینا مثلاً درباره جنگ ایران و هر چیزی مثل اینا خوشم نمی‌اومد که بخونم ولی دلیل اینکه شد اینو خوندم این بود که یک کتاب فروشی که نزدیک خونمون هست ما می‌شناسیمش و گاهی اوقات کتابامون رو از اون می‌گیرم و چون یه جورایی می‌شناسیم و اینا امروز که بابام رو دیده بود ۴ تا کتاب به بابام داده بود همینجوری به عنوان هدیه و رایگان و هر چهار تا کتاب درباره حالا یا زندگینامه یک شهید بود یا درباره جنگ ایران و اینجور چیزا و من گفتم حالا من که دارم به عنوان یک کتاب خون از هر ژانری کتاب می‌خونم و می‌خوام بخونم بزار اینم امتحان کنم و از بین اون چهار تا کتاب دو تا کتاب خوشم اومد انتخاب کردم و دو تای دیگه رو دادم به پدر از بین اون دو تا کتاب یکیش این کتاب بود که همین امروز شروعش کردم و همین یک روزه تمومش کردم که یه جورایی میشه گفت دفترچه یادداشت قاسم سلیمانی بود ه به نظرم جالب بود به عنوان اولین تجربه‌ای که توی این موضوع خونده بودم و از کودکیش که نوزاد بود رو داشت روایت می‌کرد تا زمانی که انقلاب شد و فکر می‌کنم بیست و خورده‌ای یا ۳۰ ساله بود و خوب برام جالب بود که زندگی‌نامش رو بشنوم از کودکی مثل اینکه یک عشیره‌ای داشتند و کلاً عشایر بودند و زندگی سختی داشت و چی شد که شد یکی از انقلابی‌ها چی و اتفاقاتی که براش افتاد و به نظرم جالب بود و برای یک بار خوندن خوب بود که ببینیم که چی شد که این اتفاقا افتاد تقریباً میشه گفت پیشنهاد میشه برای یک بار خوندن می‌تونید pdfش هم بخونید و تجربه نسبتا جالبی بود برام و خود کتاب که ۱۴۰ صفحه هست ولی در اصل ۸۰ صفحه‌اش خوندنیه اون ۶۰ صفحه دیگه یه جورایی تصویری از نوشته‌های خود قاسم سلیمانیه چون اینا داخل یه دفترچه یادداشتی بوده که نوشته بوده و بعد از مرگش دخترشون اون رو به چاپ می‌رسونه و اون ۶۰ صفحه آخر همون با خط خودش عکسشو گذاشته و در اصل ۸۰ صفحه کل داستانی بود که تایپ شده بود از همون یادداشت‌ها یه چیزی که می‌خوام بگم شاید براتون خنده‌دار باشه ولی بیشتر از خود داستان برام نقاشی‌هایی که از اون اتفاقاتی که توی داستان افتاده بود کشیده شده بود توی کتاب برام جالب بود چون یه حس خاص و جالبی می‌داد اینکه اون نقاشی‌ها از خیابونای اون زمان که مثلاً آدماش چه جوری بودن ماشین‌ها ساختمونا یا هر چیز دیگه که ازش نقاشی‌هایی کشیده شده بود به نظرم نقاشاش خیلی جالب بودن تصویری که برای این یادداشت گذاشتم یکی از نقاشی‌های این کتاب هست که برای نمونه گذاشتم ببینید چه جوریه (:
در کل از این نوع ژانر کتاب‌ها مثل من نخوندی درباره انقلاب و اینجور چیزها پیشنهاد میشه اگر می‌خواید امتحان کنید این کتابو بخونید و اونم pdf بخونید اوکیه به نظرم (:
و واقعاً نمی‌دونم چه امتیازی باید بهش بدم چون ازش نه خوشم اومد نه بدم اومد یعنی از اینکه خوندمش ناراحت نیستم ولی نمی‌دونم برای همین نمی‌دونم باید چه امتیازی بدم پس امتیاز نمیدم (::

яσвεят

яσвεят