یادداشت فاطمه سلیمانی

                آقای ویلیام گلسر  تئوری انتخاب را جایگزین نظریه نظارت خارجی می دانند و معتقدند به جای اینکه ریشه مشکلاتمان را در بیرون جست و جو کنیم، باید مراقب درونمون باشیم؛ چونکه منشا رفتارهای انسان، انتخاب ها و تحلیل های درونی اوست. 

ما تنها روی خودمون کنترل داریم و نمی‌تونیم رفتار دیگران رو تحت کنترل خودمون قرار بدیم مگر با تنبیه و تشویق و... که اثرات خیلی بدی خواهد داشت. 

دایره حلی که ایشون پیشنهاد دادند به نظر من خیلییی میتونه کمک کننده باشه برای حل بسیاری از اختلافات ما. 
به جای اینکه همیشه بخواهیم حرف خودمان را عملی کنیم و به دیگران تحمیل کنیم، میتونیم با گفت و گو و دایره حل رابطه خودمون رو بهبود ببخشیم. 

در چند فصل این کتاب، کاربرد تئوری انتخاب را در جاهای مختلف بیان میکنند  (رابطه والدین و فرزندان، رابطه زناشویی، در مدرسه، محل کارو...) 
کتاب تئوری انتخاب، یکی از بهترین کتاب های خودیاری است و خواندنش خالی از لطف نیست. 

        
(0/1000)

نظرات

درود و خداقوت؛   
شما ترجمه رو چطور دیدید؟ چند نفر از دوستان ترجمه های دیگه رو با ترجمهٔ دکتر علی صاحبی مقایسه کرده بودند و از اون ها راضی نبودند.
من ترجمهٔ دکتر صاحبی رو خوندم، خوب بود.
1
ولی اونقدر ها این ترجمه عالی نبود، انگار کلمات درست کنار هم چیده نشده بودند و شروع کتاب یکم برام سخت بود. 
حقیقتا ترجمه دکتر صاحبی رو نخوندم برای همین نمیتونم مقایسه کنم.
درود؛   
من در یادداشتم بر این کتاب نمونهٔ نثر را هم آورده ام. هرچند با چند نمونه نمی توان نظر دقیقی داد، اما به نظرم راهنما و راهگشا برای انتخاب ترجمهٔ بهتر و پیشنهاد به دوستان خواهد بود.
اگر از شما خواستم نظرتان را بفرمایید، برای یافتن و معرفی بهترین ترجمه به دوستان است، وگرنه زحمت نمی دادم. از بیان نظرتان سپاس گزارم. 🌺🌸🙏