یادداشت ابراهیم شجاعت
14 ساعت پیش
#اکنون به عنوان ششمین دفتر شعری #فاضل_نظری، شامل 40 غزل با مضامین عاشقانه و عارفانه است که در آستانه 40 سالگی شاعر آن منتشر شده است و حال و هوایی شبیه به اشعار مجموعههای #گریه_های_امپراتور و #ضد از او دارد. در حقیقت این مجموعه آخرین کتاب منتشر شده از فاضل نظری هم میباشد که با نقدهای زیادی همراه بوده است. فریاد در کوشش گریختن از دست خویشتن چون برگ بیزارم و چون باد بیوطن پیروز رزم رستم و سهراب هر که هست غیر از شکست نیست در این جنگ تنبهتن خاموش از آن شدم که به جایی نمیرسد فریادهای جنگل در حال سوختن چون کودکی که بر لب ساحل دویده است پیداست رد پای تو بر شعرهای من بر دشت لاله برف نشستهست و دور نیست روزی که سر دوباره برآریم از کفن بیوفا درختان را هنوز ای برف! شوق برگ و باری هست زمستان گرچه طولانیست، آخر نوبهاری هست مرا در قلب خود کشتی و از دنیای خود راندی گمان میکردم ای بیرحم بین ما قراری هست تمنای وفاداری مرا هرگز نبود از تو ولی ای بیوفا از بیوفا هم انتظاری هست چو در قلب تو میتازند بعد از من رقیبانم به یاد آور که در صحرای آغوشت مزاری هست اگر یک عمر هم در بستر آرامشت باشی بدان ای رود! در پایان راهت آبشاری هست الحمدالله این آخرین کتاب فاضل نظری هم در کانال ما معرفی شد. نکتهای که در کتابها و ابیات گذشته ایشان هم دیده میشد این هست که ایشان شاعر توانمند و قابلی هستند؛ اما به نظر نمیرسد که اشعار ایشان از ظرافت و معنای چندان و قابل توجهی برخوردار باشند و حتی از برخی از شعرای معاصر نیز سطح کیفی پایینتری را برخوردار میباشند، لکن دیده شده است که برخی از اهل هنر، ایشان را با حکمای شاعری همچنون #حافظ مقایسه میکنند که جای بسی تجعب است! در پایان امیدوارم که سطح اشعار جدیدی که شاعرانمان میسرایند، روزبهروز به سمت آنچه قدمای ما میسرودند حرکت کند و از گونه اروپایی (نو) آن دور شود.