یادداشت امیرعباس شاهسواری

درآمدی بر فلسفه هنر
        پارسال دوره ای گذاشته بود موسسه نفحات، یک کارگاه پاییزه فلسفه هنر، اساتیدی از فلسفه اسلامی و فلسفه هنر و ...از امنی نژاد و رجبی دوانی(هنر نه تاریخ) و دکتر سید رضی موسوی گیلانی و ...
دکتر سید رضی به دلم چسبید و امسال بعد از فر خوردن بین چند کتاب زیبایی شناسی و فلسفه هنر که هر کدام برایم  مثل خواندن دائو دجینگ به زبان چینی بود، گنگ و ادراک نشدنی و ...البته هر از گاهی هم می فهمیدم ولی آمپر لذت فهم را آنچنان بالا نمی برد که با صدای انکار الاصواتم از حلقوم مبارکم فریاد
این الملوک و این ابنا الملوک سر بدهم و آنقدر هم همت و حوصله نداشتم که نتیجه مداقه نهایی ام، فریاد اورکا اورکا باشد و از وان حمام لخت به در بیایم و داد بزنم، اصلا حمام کوچکمان وان ندارد!

###
امسال شماره دکتر سید رضی را گیر آوردم و تماس گرفتم و خواستم برای این طفل هنردوست و فلسفه دوست، یک کتاب با چرخ های کمکی توصیه کند که ایشان فلسفه هنر نوئل کارول و دانشنامه زیبایی بوریس گات را معرفی نمودند، خوشی پیدا کردن اولین نیمه گمشده ام، تنها چند ساعت دوام داشت .چون بعد از سر کارم به مجتمع ناشران رفتم و بعد از قیافه ام مثل بستنی عروسکی آب شده شد، البته از همان اول اسم عروسک روی ما زیادی بود، عروسک واقعی باربی بود و من حاصل  ریخته شدن دو قطره کاکائو روی یک کف دست وانیل و ثعلب بودم که پول داده بودم و کاکائو مصنوعی روی سرم کاشته بودم، با همان قیافه ی ثعلبی ام ، وقتی خانم اطلاعات مجتمع ناشران گفت این کتاب را نداریم و بعد گفتم از این نشر، گفت هیچ نداریم، آنجا قیافه ام شده بود مثل بستنی سوهانی یا بستنی انبه با تکه های انبه، خلاصه حساب کار دستم آمد این کتاب  به این سادگی گیر نمی آید
                                                          ###

خلاصه چشمتان روز بد نبیند به چند دانشجوی فلسفه هنر و ادیان و ...سپردیم که از دانشگاه ادیان برایمان این کتاب را بگیرند
که هرکدام مشکلی پیش می آمد برایش، یکی فارغ التحصیل شده بود، یکی تب بوسنی و هرزگووین گرفت و یکی ریغ رحمت را تزریق کرد.
خلاصه هر کاری کردیم
گیرمان نمی آمد تا اینکه رو زدیم به کسی که تازه با او آشنا شده بودم و برایم گرفت، بوریس گات مرجع بود و نمی شد بیاوری اش ولی مخ نوئل کارول  را زده بود که دو هفته با من سر کند

###
چیه حتما توقع دارید که خلاصه کتاب را هم بنویسم :-))