یادداشت مژده ظهرابی دهدزی

کشتی پهلو گرفته
        بسیاری از محتواهای مربوط به فاطمیه، دور از اعتداله!
یعنی مداح و روضه‌خون، نویسنده و شاعر یا صرفاً به جنبه‌ی ولایی فاطمیه می‌پردازن و روایت رو خیلی خشک و  چهره‌ای کاملاً تکلیف‌محور ارائه میدن، یا صرفاً به جنبه‌ی احساسیش یعنی ماجرا رو در یک داستان عاشقانه‌ی غم‌انگیز خلاصه می‌کنن و شان طرفین رو تقلیل میدن. در حالی که واقعیت هیچ‌کدوم از اینا نیست و توی روایت اصلی از هر دوی این مسائل به‌قدر کفایت وجود داره.
توی سالای اخیر این جریان توسط برخی از عزیزان (چه در حوزه‌ی نوا و مداحی و چه در متن و نوشته) یکم داره تعدیل میشه و کارای خیلی خوبی انجام شده.
یکی از این کارای خوب، کتاب "کشتی پهلو گرفته" اثر سیدمهدی شجاعیه، به شدت پیشنهاد می‌کنم خونده بشه نه از این جهت که قلم نویسنده فوق‌العاده‌ست و این ایام، این محتوا رو می‌پذیره، اون به کنار، توصیه می‌کنم خونده بشه از این جهت که یک روایت متقن، قوی، دارای اعتدال و محکم از فاطمیه داره و چهره‌ی حقیقی ماجرا رو به بهترین شکل ترسیم کرده که لازمه همه‌ی ما حداقل یک بار اونو خونده باشیم.

1403/9/5

ممنون که درمورد این کتاب یادداشت نوشتین🪴✨

ممنون از حسن توجه شما🌹

1403/9/5

💐✨
@mzdehdezi

اگه دنبال روضه های قوی و معتبر هستین پیشنهاد میدم  دو تا کتاب حاج اقا مجتبی تهرانی که متن  پیاده شده بعضی جلسات ایشون هست زو بخونید
نه حالا پشت سر هم مثلا یک روز از هفته
پنج دقیقه ای خونده بشه