یادداشت زینب آقائی

داستان رویان: تاریخ شفاهی دکتر سعید کاظمی آشتیانی در پژوهشگاه رویان
        میتونم بگم که خوندن این کتاب میتونه حس غرور، افتخار و انگیزه رو در تک‌تک سلول های بدن زنده کنه و واقعا موقع مطالعه کتاب این حس خوب رو با خودم داشتم. بنظرم از بهترین کتاب‌های روایت پیشرفت محسوب میشه؛ و اینکه مباحث تخصصی و علمی رو که جزء جدانشدنی از روایت پیشرفت های علمی هست رو خیلی ساده و قابل فهم بیان کرده که به طور کل بنظرم این بیان ساده کتاب باعث شده بتونه برای همه مناسب باشه و بهره داشته باشه.

تنها مشکلی که من با این دست کتاب‌ها دارم اینه که تلنگر میخورم ولی اراده ندارم و این تلنگر باعث حرکتم نمیشه و فقط  حس بی فایده بودن میگیرم که واقعا چطور وقت و عمرمو هدر میدم...😅 آیا کتابی هست که از سد این مشکل هم فراتر بره؟

در آخر دم همه دانشمندان و تلاشگران کشورمون گرم که تونستن با اراده قوی مسیر قله های پیشرفت رو طی کنن و باعث افتخار ما باشن.

یه نکته هم اینکه این کتاب داستان رویان هست نه داستان آقای کاظمی آشتیانی. مشتاقم که داستان ایشون رو هم بخونم.

و نکته دوم اینکه فهمیدم این دست کتاب ها رو باید تندخوانی کرد. طولانی شدن زمان مطالعه باعث خسته‌کننده شدن کتاب میشه ولی با تندخوانی و سریع طی کردن ماجرا میشه از مطالعه کتاب لذت بیشتری برد:)