یادداشت امیرمهدی دماوندی
1403/6/13
3.8
سلام نمیدونم چرا بعد جک ریچر دیگه هیچ جنایی برام جذاب نمیاد ولی این یکی فرق داره؛نه تنها جذاب نیست بلکه خیلی دارکه،خیلییییی. اگر داستان دارک دوست دارید حتما بخوانید. و البته اینم بگم که اخرای داستان واقعا خوب شد. 📌چرا کتاب را خواندم:این کتاب هدیهای است از طرف رفیقی عزیز و به این واسطه خواندمش. 📌داستان:چندتا خط داستانی هست که همش را بگویم اسپویل میشه ولی بطور کلی داستان درباره یک تصادف است که مادر خانواده(لینا)زخمی و در بیمارستان بستری شده و دختر خانواده(هانا)چیز های عجیبی درباره کلبه می گوید......... 📌فضا سازی:شاید مناسب ترین کلمه این باشه《دارک》. بشدت فضای سیاه و دارک و خشنی داره که من این فضا را دوست دارم اما این کتاب خیلی سطح بالاتری از این دارک بودن را نشان داده و من نپسندیدمش. 📌شخصیت سازی:فقط هانا به دلم نشست.خیلی خوبه این دختر... و البته خانم دینکی😁 📌امتیاز:در نهایت،امتیاز من ۳ از ۵. 💥بخشی از متن کتاب: _لینا؟ _بله؟ _به نظرتون می تونین بیشتر برامون بگین؟ چشم هایم را باز می کنم و سعی می کنم دوباره بنشینم.مونیخ بلافاصله از جایش بلند می شود تا بالش را طوری پشتم بگذارد که راحت باشم. _فقط چند لحظه بهم وقت بدین،باشه؟ #مرور #فرزند_عزیز
جامیوگر(گربه ماهی سابق)
1403/6/16