فرزند عزیز فرزند عزیز رمی هاوسمن و 1 نفر دیگر 3.8 2 نفر | 2 یادداشت خواهم خواند نوشتن یادداشت با انتخاب ستارهها به این کتاب امتیاز دهید. در حال خواندن 0 خواندهام 2 خواهم خواند 4 خرید از کتابفروشیها ناشر نون شابک 9786228172132 تعداد صفحات 352 تاریخ انتشار 1403/1/1 توضیحات کتاب فرزند عزیز، نویسنده رمی هاوسمن. عمومی لیستهای مرتبط به فرزند عزیز امیرمهدی دماوندی 1403/6/29 تابستون پر کتاب 21 کتاب خب.... من این تابستون حدودا ۲۳تا کتاب خوندم: سلام اول غرور و تعصب صداهای دیگر مقتل مظلوم شاهین مالت چرخ زمان ۱ بخش اول و دوم قیام سرخ ۱ قیام سرخ ۲(پسر زرین) سخنان تابناک الیاژ قانون کافه لات ها داستان برده ها عشق های فراموش شده(گل و نوروز) خیال کشتن ارباب حلقه ها ۱ رایریا فرزند عزیز نگهبان(از مجموعه جک ریچر) اندکی نفرت تساوی حقوق(دنیای تخت) فصل استخوان گرگ در سایه خلاصه که خیلی حال داد😁 0 1 یادداشتها محبوبترین جدید ترین امیرمهدی دماوندی 1403/6/13 سلام نمیدونم چرا بعد جک ریچر دیگه هیچ جنایی برام جذاب نمیاد ولی این یکی فرق داره؛نه تنها جذاب نیست بلکه خیلی دارکه،خیلییییی. اگر داستان دارک دوست دارید حتما بخوانید. و البته اینم بگم که اخرای داستان واقعا خوب شد. 📌چرا کتاب را خواندم:این کتاب هدیهای است از طرف رفیقی عزیز و به این واسطه خواندمش. 📌داستان:چندتا خط داستانی هست که همش را بگویم اسپویل میشه ولی بطور کلی داستان درباره یک تصادف است که مادر خانواده(لینا)زخمی و در بیمارستان بستری شده و دختر خانواده(هانا)چیز های عجیبی درباره کلبه می گوید......... 📌فضا سازی:شاید مناسب ترین کلمه این باشه《دارک》. بشدت فضای سیاه و دارک و خشنی داره که من این فضا را دوست دارم اما این کتاب خیلی سطح بالاتری از این دارک بودن را نشان داده و من نپسندیدمش. 📌شخصیت سازی:فقط هانا به دلم نشست.خیلی خوبه این دختر... و البته خانم دینکی😁 📌امتیاز:در نهایت،امتیاز من ۳ از ۵. 💥بخشی از متن کتاب: _لینا؟ _بله؟ _به نظرتون می تونین بیشتر برامون بگین؟ چشم هایم را باز می کنم و سعی می کنم دوباره بنشینم.مونیخ بلافاصله از جایش بلند می شود تا بالش را طوری پشتم بگذارد که راحت باشم. _فقط چند لحظه بهم وقت بدین،باشه؟ #مرور #فرزند_عزیز 4 8 کتابخورم 1403/7/23 یکدفعه.ای به هوش میایی و میبینی صاحب دو فرزند و همسری هستی که هیچوقت نداشتهای. مردی که میخواهد تو را شبیه همسر گذشتهاش کند و با کوچکترین تخلفی تو را به شدت تنبیه میکند. اما اینها تو را ناامید نمیکند و بالاخره موفق به فرار میشوی اما داستان تازه از اینجا شروع میشود فرزند عزیز رمانی جنایی است که سیر داستان بسیار جذابی دارد. با اینکه بعضا داستان دچار رکود و یکنواختی میشود اما در کل ارزش خواندن دارد. 0 1