یادداشت دانشآموز
1403/11/15
داستان حول محور ارتباط خاص دختر هفت سالهای به نام السا با مادربزرگ هفتاد و هفت ساله و کمی عجیب و غریبش میچرخد. آنها در یک ساختمان همراه افرادی زندگی میکنند که هر کدام برای خود قصهای دارند و توسط السا کوچولو با آنها آشنا میشویم. لحن کودکانه راوی خیلی دل نشین بود. مادربزرگ آدم معمولی نیست و همیشه زندگی پرماجرایی داشته پس قراره کلی هیجان را تجربه کنید. بیشتر شخصیتها اسم ندارند و ما آنها با لقبی که السا رویشان گذاشته، میشناسیم. جناب فردریک بکمن شخصیت پردازی خوبی برای تکتک افراد قصه انجام داده که به نظرم نقطه قوت اصلی کتاب بود و باعث میشد خواننده ارتباط خوبی با شخصیتها بگیرد و با غم و شادی آنها همراه شود. وی به روابط انسانی در جامعه و حسّ حمایتگری و دلجویی که در زمان احتیاج میتوانند از هم داشته باشند، پرداخته. بین شخصیتهای کتاب مادر السا را بیشتر دوست داشتم و بیشتر از همه دلم برای بریت-ماری سوخت و از رابطهٔ نزدیک السا با ورس دچار حالت تهوع میشدم، همواره. 🟢 (کتاب که تمام شد غیرتی شدم به خودم قول دادم تا دو روز کتاب داستان نخونم)
1403/11/17
کتاب "بریت ماری اینجا بود" رو خوندین؟ اگه نخوندین پیشنهاد میدم بخونیدش. ادامه داستان زندگی بریت ماریه :)
دانشآموز
1403/11/17