یادداشت سهیل خرسند
1402/1/6
4.3
عالی، درجهی یک و ممتاز. غیر این چیزی نمیتوانستم در وصف خفن بودن این نمایشنامه بنویسم. آقای مکدونا، پنج ستاره که هیچ... کاش میتوانستم به زور هم که شده، چند ستارهی دیگر در جیبهایت بچپانم، چون لیاقتش را داری. از رویاهای عزیزم که با بحثشان در گودریدز، موجبات آشنایی من با این نمایشنامهی خفن را فراهم آوردند، و ضمنا از شیوای عزیزم برای کمک به یافتن متن و اجرای نمایشنامه، تشکر و قدردانی مینمایم. مرد بالشی، نمایشنامهی سیاه و کوتاهیست در سه پرده، که اگر به هر شکلی به داستان ورود کنم، عملا داستان را اسپویل کردهام. بنابراین به جای ورود به داستان آن، دوستان کتابخوارم را به خواندن آن دعوت مینمایم. از آقای مکدونا پیشتر چیزی نخوانده بودم. در این نمایشنامه قلمش را سیاه و باب میلم دیدم. اگر خواننده پیش از این نمایشنامه، رمان «منگی» از «ژوئل اگلوف» و «موشها و آدمها» از «جان استاینبک» را خوانده باشد، حین خواندنش دستکم چندبار به یاد آنها خواهد افتاد. شخصیت اول نمایشنامه، شخصی به نام «کاتوریان» است. کاتوریان کودکی عجیبی را سپری کرده و حال در کنار مایکل(برادرش)، «توپولسکی» و «اریل» که کاراگاه و مامور پلیس هستند، ایفای نقش میکنند. گارانتی میکنم پس از خواندن نمایشنامه شوکه شوید.
1402/5/12