یادداشت پیمان قیصری

سلام اول: تاریخ انقلاب امریکا
        از متن کتاب :
ه(16 نوامیر 1776 لکه های سفیدی از دود شلیک توپ ها، آنگاه صدای غرش توپ ها، از قلعه محقر جزیره هلندی کوچک سنت اوستاتیوس در هند غربی برخاست و بر بالای دریای فیروزه فام به جولان در آمد. توپ خانه قلعه اورانژ جواب سلام کشتی آمریکایی اندرو دوریا به بندر بیگانه را می داد و کشتی با پرچم راه راه سرخ و سفید کنگره آمریکا بر فراز دکلش به لنگرگاه نزدیک می شد. سنت اوستاتیوس با صدای کوتاهش اولین مقام رسمی بود که به بزرگ ترین رویداد قرن درود می فرستاد: ظهور دولت تازه ای که مسیر تاریخ را عوض می کرد)ه

در واقع در اون زمان آمریکا از مستعمرات بریتانیا بود و این اتفاق اولین زمزمه های انقلاب و استقلال آمریکا. کتاب انقلاب و استقلال آمریکا رو به نمایش میذاره در طی سالیان دراز مبارزه و کشمکش بین انگلیس و فرانسه و هلند و حتی اسپانیا و کمک های اونها به طرفین ماجرا. آزادیخواهان مستعمرات آمریکا یا ارتش و به طور خاص تر نیروی دریایی اونها. اکثریت کتاب از دید اروپاییان به این قضیه نگاه شده. روند کتاب از همون شلیک توپ به عنوان سلام اول آغاز و با نبرد یورک تاون به پایان میرسه. اطلاعات کتاب جالب و خوندنش سخت نیست به نظر من.ه