یادداشت سپیده

سپیده

سپیده

1403/10/22

★شرارت شروره و شرور باقی خواهد موند★

(بخش کوچیکی از یادداشت_درحد یه جمله_حاوی اسپویل جلدای قبلی مجموعه‌ست که با مارک"⭕" مشخص کردم)

تموم شد...
مجموعه ای که ماه ها باهاش زندگی کردم، واقعا تموم شد. دیگه قرار نیست کنار بیشه نشین ها باشم😢💔
این جلد از اون جهت خاص بود که ما رو با گذشته کاراکترا بیشتر آشنا کرد و باعث شد بازم کنار اون بچه هایی باشیم که از آزمایش های احمقانه شرارت جون سالم به در نبردن. دیدن کودکی بیشه نشین ها لذت بخش بود. دوستی ای که از قبل بیشه شکل دادن و اینکه از همون موقع چقدر به هم نزدیک بودن و همدیگه رو دوست داشتن...
⭕ناراحت کننده‌ست که توماس، مینهو و نیوت حافظه‌شون رو پس نگرفتن و تمام اون خاطرات رو برای همیشه ازدست دادن.⭕
نویسنده هم خیلی خوب پایان این جلد رو به ابتدای جلد اول وصل کرده.
فقط یه ایراد کوچیک به این جلد وارده که نمیدونم مشکل از خود نویسنده‌ست یا ترجمه و اونم اینکه توصیفات یه جاهایی با مجموعه اصلی یکی نیست. مثلا جورج تو جلد دوم یه مرد جوان توصیف شده و اینجا یه مرد میانسال با اینکه این جلد قبل از اون جلد اتفاق میفته! ترزا هم تو کتاب اول موهاش کاملا مشکی بود ولی اینجا قهوه ای😅 به علاوه به نظرم یادداشت آخر ترزا گیج کننده بود و این مجموعه لیاقتش بیشتر از یه پایان مبهمه.
من به شخصه متوجه آخر ماجرا نشدم و یادداشت ترزا واقعا گیجم کرده😕
❌⭕اسپویل همین جلد⭕❌
ترزا و اریس واقعا حافظه‌شون رو از دست نداده بودن و کل مجموعه داشتن همه رو بازی میدادن؟! چون اگه اینجوری باشه واقعا از جفتشون متنفر میشم. به علاوه ابتدای جلد قبلی یعنی فرمان کشتار وقتی ترزا فرایند آمادن سازی توماس رو برای هزارتو می‌بینه میدونه که فردا قراره همین فرایند روی اونم اجرا شه. یعنی چیزی حدود ۲۰ بار این نکته بیان میشه که اونم قراره حافظه‌ش رو روز بعد ازدست بده. بالاخره ازدست داد یا نه؟؟ جیمز دشنر عزیز کل مجموعه که دقمون دادی حداقل آخرش اینجوری تو برزخ ولمون نمی‌کردی مرد مومن😅🤕