یادداشت ruka matriku

جزء از کل
تا به حال
        تا به حال پدری داشته‌اید که سرشار از عقاید فیلسوف‌گرایانه همراه با دیدگاهی متفاوت باشد؟ آیا آن را دوست دارید یا از اینکه مدام شمارا با عقایدش تغذیه میکند خسته میشوید...تنهایی زندگی کردن با چنین مردی ممکن است؟ آیا برادرش هم میتواند مثل او باشد؟ چه چیزی در گذشته میتواند او را به این نقطه رسانده باشد؟
جواب‌هایی که فقط این کتاب میتواند پاسخگویش باشد، یا نوجوانی که داستان را جز به جز برای ما روایت میکند،
کتابی که در هنگام خواندنش در تک تک صفحه هایش زندگی کردم و هیچ لحظه ای نبود که از کتاب خسته شوم.
این کتاب بر خلاف اصل موضوعی که به آن پرداخته شده اصلا خسته کننده و پیچیده نیست و همراه با اتفاقات هیجان انگیز و داستان های باور نکردنی خواننده را در تک تک صفحات با خود همراه میکند و حتی باعث میشود در سطری از کتاب مکث کنید و دقایق ها به فکر فرو بروید.
در توصیف عالی بودن این کتاب هیچ واژه ای به ذهنم نمیرسد؛ اصلا توصیفات طولانی و خسته کننده نداشت و به معنای واقعی کلمه عصاره وجود داستان بود که تمام این 662 صفحه را پر کرده بود.
به هیچ وجه از خواندنش پشیمان نشدم و حاضرم به لحظاتی که جملات کتاب را خط میکشیدم و داستان را با تمام وجودم مزه میکردم برگردم...
این کتاب را به کسانی که دنبال یک دیدگاه جدید، یک داستان پرماجرا و مفهومی هستند پیشنهاد میکنم.
مطمئن باشید تا مدت ها این داستان متفاوت و عجیب در ذهنتان میماند♡

چه نظر خوبی؛ قطعا دوست دارم بخونمش الان:))

از دستش ندین♡

منم چند وقت پیش میخواستم این کتاب را بخونم فکر میکردن قرار با یه کتاب خسته کنند رو به رو بشم  ولی الان نظر عوض شد 🧐😅

اگر بتونین باهاش ارتباط بگیرین جزو مورد علاقه هاتون خواهد شد♡

Mahdi