یادداشت ملائی🌻
1401/1/9
این کتاب خیلی بهتر می توانست زندگی و شخصیت شهید بزرگوار را معرفی کند اما متأسفانه درگیر یک روایت صورتی شده است.
1402/6/8
به نظرم گفتن دوکلمه ی "روایت صورتی" اصلا منصفانه نیست. اینکه بخواد کتابی فقط از خوبیهای ایشون بگه درسته و خیلی هم خوبه ولی اگه روایت خود زندگی باشه قشنگ تره هم شخصیت شهید توصیف میشه و هم یک سبک زندگی رو ارائه میکنه! توصیه میکنم صحبته حضرت آقا رو در رابطه با این کتاب بخونید!
1403/3/31
ببخشید زندگی عاشقانه یک شهید و همسرش به نظر شما صورتیه؟😐😑 اگر اینطوره که بهتره کتاب شهدا رو از زبان همسرانشون نخونید و کلا کتاب عاشقانه نخونید. چون بعد می آیید اینجا کل کتاب و زندگی یک شهید رو به مسخره میگیرید😒 خیلی بده که به زندگی دو نفر مخصوصا شهید و همسر شهید اینجوری توهین کنید😒😠
1403/3/31
منم مثل بقیه واقعا نباید درمورد زندگی شهید کلمه ی صورتی رو به کار ببرید... من واقعا نمی دونم باید چی بگم... یعنی یه سریا ادعای مذهبی بودن میکنن و میگن ما دوست داریم شهید بشیم بعد اینطوری درمورد شهدا حرف میزنن... واقعا نمی دونم حداقل اینکه شما نباید کلمه ی صورتی رو استفاده کنید، چون این کتاب درمورد شهداعه... و مثل همین خانم زهرا قربانی که بنظرم واقعا درست میگم نباید زندگی نامه رو از زبون همسرانشون بخونید و خیلی این خانم زهرا قربانی درک و فهم بالایی دارن همینطور اون دو دوست عزیز🌹
1403/4/1
منم کاملا موافقم به نظرم کتاب در روایتی جالب حکایت شده و اگر شما علاقه ای به کتاب های عاشقانه ندارید بهتره مطالعه نکنید. و شاید بهتر بود همچین کلماتی رو به کار نبرید!
سیده حُسنا
1402/3/18