یادداشت سعید

1403/4/20

از  کتاب
        کتا ب خوان ها  ... کتاب خوان ها ... بشتابید .. بشتابید😊
سال های پیش بادیدن مصاحبه ای با موضوع چرا نباید دکتری بخوانیم با سایت متمم( مخفف محلی برای توسعه ی مهارت های من ) و محمدرضای شعبانعلی عزیز آشنا شدم . ومدتی با این سایت زندگی کردم . بارها فایل صوتی ایشون رو درمورد مدیریت توجه گوش دادم. مدتی پیش به طور اتفاقی متوجه شدم کتابی با موضوع کتاب به رشته‌تحریر درآوردن. کتاب فوق العاده ای هست
موضوعات جذابی مثل معیارهای انتخاب کتاب،چگونه کتاب بخوانیم، پرورش عادت کتابخوانی و.... از موضوعات فوق العاده ی این‌کتاب هست

درود و خداقوت دوست متممی! مانا، خوانا و نویسا باشید. 💐🙏

1403/4/28

اقاسعید خیلی عزیزی. پس فکرکنم با متمم اشناهستی واقعا یک محیط واقعی فعال وپویا وعلمی وجذابیه این متمم

.ebrahim

.ebrahim

ترغیب شدم بیشتر راجبش بدونم

درود و سپاس
من محمدرضا شعبانعلی رو پیش از متمم می شناختم، البته همون اینترنتی. بعد هم متممی شدم. البته نه دائمی. اما هر چند وقت یک بار سری می زنم و از متمم چیزهایی یاد می گیرم. فوق العاده است. مانا و نویسا باشید. 💐🙏

بسیار عالی

اول حتما یک سربه سایت متمم بزنید

mc

mc

1403/4/29

سلام و وقت بخیر، ممنون بابت پیشنهادتون
یه سر به سایت متمم زدم و با پروژه ی جالب free rice آشنا شدم ، ایده اش مشابه شرکت TOMS بود که قبلا درباره اش خونده بودم ولی اینجا کافیه شما به چند تا سوال درست جواب بدی دیگه نیازی نیست از جیبت مایه بذاری همینه که خفن ترش میکنه.
داستان free rice از این قراره که بعد از ورود به سایتش از شما لغات انگلیسی میپرسه و به ازای هر جواب درستتون چند دونه برنج به نیازمندا اهدا میشه یعنی هرچقدر سوالات بیشتری رو درست جواب بدید تعداد این دونه های برنج بیشتر میشه، شرکت TOMS هم تو کار تولید یه نوع کفش با طراحی خاصه، به ازای هر جفت کفشی که میخرید این شرکت یه جفت کفش به فقرا اهدا میکنه.

1403/4/29

سلام خیلی جالب بود .ممنونم