یادداشت ama
1403/2/21
4.2
خب، اگه شما درکی از داستانی که قراره در اینده بخونید نداشته باشید، ممکنه اوایل کتاب براتون کسل کننده باشه، ولی مطمئن باشین هرچقدر که جلو تر میرین براتون جذاب تر میشه! مخصوصا شخصیت ها! ، جولیت، وارنر، کنجی، ادام و... همه ی این شخصیت ها، اخلاقیات منحصر به فردی دارن و خیلی جذابن، طوری که دلت میخواد یه روز کامل رو باهاشون بگذرونی. کتاب سیر داستانی جذابی داره که شاید توی جلد اول کاملا احساس نشه، در حالی که جلد های بعدیش خفن تر هم میشن! و خب برای توصیف بیشتر، این کتاب یازده تا جلد داره هفت تا جلد اصلی و چهار جلد فرعی، از نشر مجازی، یا بهتره بگم تنها نشری که این کتاب رو ترجمه کرده، « نشر پریان هم ترجمه کرده ولی نشر مجازی خیلی بهتره! » فعلا چهار تا جلد ترجمه شده، و خب میشه گفت این چهار تا جلد یجورایی مقدمه برای اتفاقات پیش روعه، به خصوص خردم کن، نصفش توی حبس جولیت میگذره، بعد میرسیم به بودنش پیش وارنر، بعد فرار از اونجا و با بدبختی رسیدن به نقطه امگا. درواقع از این مجموعه هاییه که به هیچ عنوان نباید از جلد اول قضاوت بشه چون کشفم کن به نسبت هیجانی تر و قشنگ تره. و شعله ورم کن هم که مورد علاقه ی خیلی از کسایی که کتاب رو خوندن بوده و فعلا باید منتظر ترجمش باشیم! در کل واقعا ازین کتاب خوشم اومد، میشه گفت بیشتر از همه شخصیت محوره ولی طوری نیست که بگیم فقط بخاطر شخصیتاش و روابط عاشقانش معروف شده.
1403/4/8
من خیلی دوست داشتم بخونم ولی درموردش یه چیز خیلی بد فهمیدم که از نویسنده بعید بود
1403/4/8
خلاصه انقد منو درمورد خوندن کتابایی که ترند بود و میگفتن سانسور داره زیر سوال برد که داشتم دیوونه میشدم بعد هرکی رو که میدیدم انگلیسی میخونه زیر سوال میبردم🤣 بعد یکی گفت بخاطر اینکه حس و حال خاصی داره اصن خود آدم ناخودآگاه میره دنبال بدون سانسورش و راستیتش بخاطر اینکه زبانم خوب نیست خیلی عصابم خورد شد و گفتم به درک فارسی میخونم هرچی سانسور داشت داشت
1403/4/8
قصد توهین ندارماااا. یکی میگفت صحنه های جنسی توی خردم کن جلد سوم عادیه بعد گفت در برابر کلی کتاب جنسی این هیچی نیست هرچند که بعضی از این کتابها آموزشی هست و معمولا روانشناسا میخونن و نیمه ی تاریک دنیا رو نشون میده @bookkkkk
1403/4/8
حالا دیگه ببخشید سرتون درد آوردم کلی حرف مونده دیگه کم کم دیدم هم داره نسبت به کتابا سیاه میشه یا توی این فکرم که آره اینجا سانسوره یا این بهترین ترجمه س یا چرا ترجمه نشده
1403/4/9
نه این چه حرفیه لطف داشتید به من . اره خیلی میفهمم، خودم هم خیلی شک داشتم به میزان سانسور، ولی وقتی خوندم ترجمه فارسی رو به همون راه حل خوندن ترجمه ماشینی صحنه های حساس رسیدم 😂
1403/4/9
🤣 البته بخشی از وجود خودمم میخواد که کتاب رو بخونم ولی سعی کردم دیگه وارد بحثش نشم چون واقعا بهمم ریخت @Amarisneom