معرفی کتاب خردم کن اثر طاهره مافی

خردم کن

خردم کن

4.1

_

نوجوانی هفده ساله به نام «جولیت فرارس» بعد از سپری کردن 264 روز در زندان انفرادی، به سختی می تواند خاطره ای از ارتباط با یک انسان دیگر را به خاطر آورد. اما مدتی بعد، پسری در سلول او زندانی می شود و زندگی «جولیت» تغییر می کند. درست وقتی که «جولیت» احساس می کند که می تواند به «آدام» اعتماد کند، نگهبانان وارد سلول می شوند و آن ها را نزد فرمانده می برند. «جولیت» درمی یابد که «آدام» در واقع یک سرباز در خدمت حکومتی به نام «اسقرار مجدد» است: رژیمی دیکتاتوری که می خواهد از «جولیت» استفاده کند چون لمس هر چیزی توسط او می تواند مرگبار باشد. «جولیت» می خواهد از هر کسی که می تواند به او آسیب برساند یا از هر کسی که ممکن است توسط او صدمه ببیند، فرسنگ ها فاصله بگیرد—اگرچه او عمیقا امیدوار است که به طریقی، «آدام» جزو هیچ کدام از این دو دسته نباشد.

دوره‌های مطالعاتی مرتبط

تعداد صفحه

15 صفحه در روز

لیست‌های مرتبط به خردم کن

نمایش همه

پست‌های مرتبط به خردم کن

کتاب قشنگی بود
از شخصیت هاش خوشم اومد
عاشق بحث های بین کنجی و آدام شدم حتی وقتی جدی بودن بحث بینشون منو میخندوند، شوخ طبعی کنجی رو دوست داشتم
ولی نمیدونم چرا یجورایی به کنجی زیاد اعتماد ندارم، ولی خب برای قضاوت  زوده تا ببینیم تو جلد های بعد قراره چه اتفاقی بیوفته
و اینکه یجورایی حس میکنم وارنر زیاد بدم نیست دلم براش سوخت وقتی جولیت فرار کرد یا اونجایی که بهش شلیک کرد 😐💔

نبات

نبات

1403/7/12

این یادداشت مربوط به نسخۀ دیگری از این کتاب است.

چند روز اول که خوندم خیلی خوشم امد و به نظرم خوب بود ولی بعد فکر کردم دیدم اونقدر هم شاهکار نیست
بااینکه نویسنده اش ایرانیه ولی اصلا شباهتی با فرهنگ ایران نداره البته خب این خواست نویسنده بوده و کلا داستان تخیلی و عاشقانه است و جلداش زیاده و به نظرم ارزش نداره همه رو بخونیم.البته من فقط همین یه جلد رو خوندم ولی باتوجه به چیزایی که شنیدم اینو میگم

این یادداشت مربوط به نسخۀ دیگری از این کتاب است.

خردم کن از آن تریلرهای پادآرمان‌شهری است مخصوص تین‌ایجرها. تقریباً مربوط به زمانی که کتاب‌های این‌چنینی محبوب شده بودند و خواننده داشتند: کتاب‌هایی مثل عطش مبارزه (hunger games)، دونده هزارتو (maze runner)، سنت شکن (divergent) و خیلی‌های دیگر.
داستان در آینده‌ای اتفاق می‌افتد که انسان‌ها حسابی کره‌ی زمین را به فنا داده‌اند؛ آب و هوا به هم ریخته، محیط زیست از بین رفته، حیوانات در حال مرگند و غذا نایاب شده. این وسط «سازمان» ظهور می‌کند و قول می‌دهد همه‌چیز را سروسامان دهد، اما به محض اینکه قدرت را به دست می‌گیرد، آن روی خودش را نشان می‌دهد و تبدیل می‌شود به بزرگ‌ترین مشکل کره‌ی زمین. داستان در مورد دختر 17 ساله‌ای است به نام جولیت که تنها با دست زدن به دیگران می‌تواند آن‌ها را بکشد و به همین خاطر در جایی دور از دیگران نگهداری می‌شود...
من سال‌ها بود که قصد داشتم این کتاب را بخوانم، به خاطر اینکه نویسنده‌اش یک ایرانی-آمریکایی به نام طاهره مافی است. هفته‌ی پیش خیلی اتفاقی در کتابفروشی دیدم و خریدمش و بلافاصله شروع کردم به خواندن. دو سوم ابتدایی کتاب چنگی به دل نمی‌زند، اما یک سوم آخر واقعا جذاب و پرکشش است. انقدر که اول مطمئن نبودم مجموعه ارزش خواندن را داشته باشد، اما الان واقعا مشتاقم بدانم آخرش چه می‌شود.
البته بدانید که کتاب مناسب تین‌ایجرهاست، از سه شخصیت اصلی، دو تایشان 17 ساله‌اند و یکی 19 ساله و این لمس مرگبار جولیت هم مانع ایجاد مثلث‌های عشقی نمی‌شود! اما به هر حال، دوست دارم بدانم آخرش چه می‌شود.

ARVIJ NICKNAM

ARVIJ NICKNAM

1402/10/20

این یادداشت مربوط به نسخۀ دیگری از این کتاب است.

«من می‌تونستم دوستت داشته باشم،جولیت...  باهات مثل یه ملکه رفتار میکردم...»

~آرون وارنر