یادداشت بانوی پنهان
1402/8/26
بسم الله 🍃 امروز، ۲۹ خرداد ۱۴۰۱ ، این کتاب تمام شد. نمیدونم بگم بخونیدش حتما یا نه ؛ خوندنش واقعا برای همه نیازه و باید خوند، و بعد از خوندن این کتاب هم آدم قبلی نخواهید بود.. نگاه تازه ای به دنیا پیدا خواهید کرد ، نتیجه گیری هاتون متفاوت خواهد شد، و صدالبته آرام تر خواهید شد، و اگر به اندازه کافی از کتاب تاثیر بگیرید، دیگه از هیچ چیزی تو دنیا ناراحت و غمگین نخواهید شد و تا حدی اون شادی درونی رو حتی در بطن مسائل زندگی، پیدا خواهید کرد. اما... شاید خوندنش برای شما، اونقدر لذت بخش نباشه، هرچند کتاب شیرینیه؛ ولی بخاطر مطرح کردن واقعیت های خلقت، و شرح دادن واقعیت ارتباط ما با خدا، شاید کمی دردناک باشه. در طول مطالعه ش، با خودم فکر میکردم که من واقعا تا این حد میتونم #عبد باشم ؟! واقعا همچین ارتباطی با خدا رو طالبم؟ 🍃🍃🍃 همیشه از خدا به ما چیزهایی گفتن، که ما خیلی نمیتونیم به انسجام برسیم از شنیده هامون، و نمیتونیم بطور قطعی بگیم که خدا چجوریه؟! تو ذهن مون هم خدای منسجمی نداریم.. اما این کتاب کمک میکنه به این انسجام.. به اینکه بدونیم بالاخره رابطه و نسبت ما با خدا چیه؟ و خدا نسبت به ما چجوریه؟ و وظیفه هامون در برابر خدا چیه؟ و اصلا چرا این وظایف رو داریم؟ قدرت اختیارمون در این دنیا چقدره؟! ولی با همه ی اینا، خوندنش کمی جرات لازم داره، به این خاطر که پذیرفتن این واقعیت ها و حقایق، شاید کمی سخت باشه.. هرچند که لذت وصف ناپذیری داره فهمیدنش.. و شاید برای آدم ضعیفی مثل من سخت بنظر اومده.. اگر خواستید مطالعه کنید، ترجیحا قبل از ماه #رجب شروع کنید... اگر واقعا دوست دارید نوع ارتباط خودتون با خدا رو کشف کنید، و بدونید که تکلیف تون تو این دنیا چیه ، و میخواید راز مگوی خلقت رو کمی متوجه بشید، بسم الله... حتما این کتاب رو بخونید. و البته که کتابیه که باید بیش از یک بار خونده بشه ! 🙂 و البته تر اینکه این قسمتی از نظر من نسبت به این کتابه.. یه نظر کلی!
سعید حاجی آبادی
1403/4/7