یادداشت سعید بیگی
1403/6/13
«به دریا نه، عصایت را به میلههای زندان بزن موسی!» (ابراهیم اکبری دیزگاه) کتاب با تصویر ساده و زیبای در حال حرکت امام موسی صدر در زمینۀ یک بیابان خشک و بیآب و علف در روی جلد و بخشی کوتاه از پرسش و پاسخ وی با یکی از اهالی روستاهای محروم جنوب لبنان آمده است. در این کتاب در 16 بخش یا فصل، اطلاعاتی از خاندان صدر و پیشینۀ این خاندان بزرگوار و تولد امام موسی صدر تا ربودهشدن آمده و بیشترین تاکید کتاب بر فعالیتها، موضعگیریها و اهداف امام موسی صدر در لبنان و کشورهای اسلامی از جمله ایران، پیش از ربودهشدن ایشان است. نثر کتاب خوب و روان است و ویراستاری هم خوب است و متنی خوشخوان را پیش رو داریم. در این کتاب از اندیشهها، افکار و برنامههای دینی، ملی، سیاسی، اجتماعی و فرهنگی امام موسی صدر نکات و حکایاتی جالب و فوقالعاده را میبینیم که خواندنی است. امیدواریم امام موسی صدر به زودی به آغوش خانواده و علاقهمندان خود بازگردند. انشاءالله!
1403/6/13
بین همه کتابهایی که از زندگینامهی امام موسی صدر خوندید اگر یکیش رو بخواید توصیه کنید کدومه؟
1403/6/13
درود و خداقوت من تا امروز، تنها ۴ کتاب در بارهٔ امام موسی صدر خواندهام و برای هر ۴ کتاب هم یادداشت کوتاهی نوشتهام. اما برای من از بین این کتابها، قطعا کتاب «آنچه خود گفت» بسیار بهتر و روشنتر شخصیت، اندیشه و آرمانهای امام موسی صدر را که از زبان خودشان در مصاحبه گفته بودند، نشان میدهد. البته ممکن است کتابهای دیگری از ایشان بخوانم و نظرم تا حدودی تغییر کند، اما تا اینجا بیتردید«آنچه خود گفت» برترین است. 🌺
کافاِی 🇵🇸